Kunstige planter

NATURTRO PLANTER TIL ENHVER INDRETNING

I vores lille planteverden tilbyder vi dig ægte kontor- eller hjemmeplanter, som takket være deres høje kvalitet, næppe kan skelnes fra ægte planter. Vores alsidige udvalg rummer mange forskellige typer og størrelser af kunstige planter, så stuer, kontorer eller alle andre værelser let kan indrettes individuelt, med en god, personlig stil.

Filtrer
Pris
Pris
Kun tilgængelige varer
Kun tilgængelige varer
Materiale
Materiale
Aktive filtre
 1. Kun tilgængelige varer Ja Fjern dette produkt
Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
 1. MINI BAMBUS - Kunstige plante
  MINI BAMBUS - Kunstige plante
  481,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 2. MANGO - Kunstige plante
  MANGO - Kunstige plante
  604,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 3. PHILO - Kunstige plante
  PHILO - Kunstige plante
  563,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 4. CYCAS - Kunstige plante
  CYCAS - Kunstige plante
  538,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 5. FICUS - Kunstige plante
  FICUS - Kunstige plante
  645,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 6. MONSTERA - Kunstige plante
  MONSTERA - Kunstige plante
  563,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 7. OLIVE - Kunstige plante
  OLIVE - Kunstige plante
  604,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 8. BAMBUS - Kunstige plante
  BAMBUS - Kunstige plante
  891,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 9. ARECA I - Kunstige plante
  ARECA I - Kunstige plante
  604,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 10. ZAMIE - Kunstige plante
  ZAMIE - Kunstige plante
  481,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 11. ARECA - Kunstige plante
  ARECA - Kunstige plante
  481,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 12. YUCCA - Kunstige plante
  YUCCA - Kunstige plante
  645,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt

Forårsfølelse hele året rundt

Planter er vigtige, dekorative elementer, der bringer friskhed i ethvert værelse. Imidlertid tilbyder mange rum ikke ideelle vækstbetingelser. Derfor er et godt alternativ kunstige planter, der giver den samme visuelle effekt som ægte planter. Vi fortæller dig, hvilken vigtig rolle det rigtige valg af materiale spiller, alt om pleje og individuelle anvendelsesmuligheder, samt hvordan du bedst iscenesætter dine kunstige planter.

FORBLØFFENDE VIRKELIGE: DETTE MATERIALER GØR DET MULIGT

Kunstige planter i høj kvalitet er naturtro og er det perfekte alternativ til alle, der savner tid og tålmodighed til en mere omfattende pleje og håndtering af planter. Det er vores opgave er at tilbyde dig et bredt udvalg, der ikke bare er visuelt smukt, men også opfylder vores høje standarder med hensyn til holdbarhed, lysfasthed og opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Vigtige faktorer, som fx valg af materialer og præcis bearbejdning, spiller en stor rolle her. Brug af materialekombinationer af høj kvalitet, som fx tekstiler, kunststof, plast, metaller og ægte træ skaber en detaljeret og realistisk kopi af den grønne plante. Der er næppe nogen begrænsninger ifm. valget af placering og omgivelsestemperatur. Derfor kan din kunstige plantedekoration også placeres der, hvor almindelige planter ikke trives. Du bør dog tænke på, at de kunstige planter ikke bør udsættes for permanent og kraftig sol, da det kan få farverne til at falme over tid. En anden fordel: de kunstige planter er lette at pleje, så regelmæssig afstøvning eller let skylning rækker fint.

HER PASSER DINE KUNSTLIGE PLANTER PERFEKT:

Uanset om det gælder kontoret, i cateringindustrien, i venteområdet, til diverse arrangementer eller i det hyggelige hjem - kan kunstige planter være nstop den dekoratiom, der sætter prikken over i'et på dine lokaler. Får du ofte besøg af kunder? Stilfulde kunstige planter er et flot blikfang på kontoret eller i mødelokalet og skaber en behagelig og indbydende atmosfære. Og hvad med dine medarbejdere? Undersøgelser viser, at inspirerende, grønne omgivelser kan have en positiv indflydelse på dit teams humør og produktivitet. Tænk også på kontorets vanskelige klima og lysforhold, hvor det kan være vanskeligt for rigtige planter at trives. Når du bruger kunstige planter, behøver du ikke tænke på de ting og kan sætte planterne præcist, hvor du vil.

Vil du gerne bringe et stykke natur ind i din lejlighed, selvom du desværre ikke velsignet med grønne fingre? Farverige, kunstige planter bringer mere liv i ethvert rum og sparer dig også besværet med pleje af planter. Brug din kreativitet, og kombiner kunstige planter som blikfang i stuen eller entréen, understreg den afslappede og beroligende atmosfære i dit soveværelse, eller skab den ultimative junglestemning i dit badeværelse, med palmer og friske, eksotiske grønne nuancer. Sæt ny og bedre fokus på dine lokaler med kunstige planter af høj kvalitet.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.