Udendørs stole

SID BEHAGELIGT OG STILFULDT OGSÅ UDENFOR

Uanset om det er i din have, på altanen eller på en café - smukke og komfortable siddepladser er også vigtige udendørs. Hvis du nyder at tilbringe tid udenfor, er vores udendørsstole lige noget for dig. Fra minimalistiske til mere iøjnefaldende designs tilbyder vi den rigtige model til ethvert formål.

Find din nye udendørs stol nu.

Moderne udendørsstole i udendørsområdet på en rustik caféModerne udendørsstole i udendørsområdet på en rustik café
Filtrer
Pris
Pris
Farve
Farve
Kun tilgængelige varer
Kun tilgængelige varer
Materiale
Materiale
Bæreevne op til
Bæreevne op til
Aktive filtre
 1. Kun tilgængelige varer Ja Fjern dette produkt
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
 1. New
  BEGIO B - Skalstol
  BEGIO B - Skalstol
  649,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 2. New
  TUDELA XXL PRO | Bæreevne op til 250 kg - Udendørs stol
  TUDELA XXL PRO | Bæreevne op til 250 kg - Udendørs stol
  649,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 3. New
  TUDELA XXL W | Bæreevne op til 190 kg - Udendørs stol
  TUDELA XXL W | Bæreevne op til 190 kg - Udendørs stol
  567,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 4. New
  TUDELA XXL B | Bæreevne op til 190 kg - Udendørs stol
  TUDELA XXL B | Bæreevne op til 190 kg - Udendørs stol
  567,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 5. ARTIFO HOL - Udendørs stol
  ARTIFO HOL - Udendørs stol
  567,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 6. ARTIFO TRI - Udendørs stol
  ARTIFO TRI - Udendørs stol
  649,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 7. VANTAGGIO COMFORT OUTDOOR - Udendørs stol
  VANTAGGIO COMFORT OUTDOOR - Udendørs stol
  690,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt

Udendørsstole: de perfekte siddepladser til udendørssæsonen

Når sommeren kommer, og vejret er varmt og venligt, er det tid til det rigtige udendørsudstyr. Det kræver først og fremmest passende siddepladser. Uanset om det er til morgenmad i morgensolen, hjemmearbejde på altanen eller en grillaften på en varm sommeraften - så er en udendørs stol det rigtige valg for dig. Find ud af, hvilken model der passer dig bedst her.

Indholdsfortegnelse:

Hvilke modeller fås til udendørs brug?

Udendørsstole fås i forskellige varianter. For at kunne træffe en beslutning er det fornuftigt at få et overblik over de forskellige modeller til at begynde med. Du kan vælge mellem følgende varianter:

STIVE UDENDØRS STOLE

De er ikke justerbare, robuste og derfor særligt velegnede til udendørs brug. Takket være de robuste materialer som træ, metal eller plast er udendørsstolene vejrbestandige. De imponerer også med deres funktionelle og minimalistiske design, som gør dem tidløse og moderne. Andre fordele ved disse stole er deres stabilitet og holdbarhed. På grund af den manglende justerbarhed kan de bedre modstå belastninger og har en længere levetid. Uanset om det er på terrassen, altanen eller i haven - udendørsstole er et blikfang overalt og er også meget praktiske. De er derfor det ideelle valg for folk, der er på udkig efter holdbare og letplejede udendørs siddepladser.

Sorte udendørs plaststole på en solrig balkonSorte udendørs plaststole på en solrig balkon
Hvid klapstol står ved et lille dækket bord på en terrasseHvid klapstol står ved et lille dækket bord på en terrasse

KLAPSTOLE

Klapstole til udendørs brug er meget praktiske og alsidige. Takket være deres mobilitet og foldemekanisme er klapstole hurtige og fleksible at sætte op og tage ned. De kan også gemmes væk for at spare plads. Da klapstole generelt er vejrbestandige, er de ideelle til udendørs brug. De er derfor ikke kun perfekte til terrasser og altaner, men også en nyttig ledsager til fisketure eller camping. På trods af foldemekanismen er sæderne på ingen måde ustabile. Takket være godt håndværk og materialer af høj kvalitet er klapstolene ekstremt holdbare. Uanset om det er til en afslappet kop kaffe, en grillfest med vennerne eller en havefest - med disse stole er du altid godt udstyret. Hvis din udendørs stol er sammenklappelig, kan du bare folde den sammen efter behov og gemme den væk for at spare plads.

STABELSTOLE

En stabelstol kombinerer fordelene ved de to foregående varianter. En stabelstol har ingen foldemekanisme og er stiv, men er designet, så op til fire eller flere stole kan stables oven på hinanden. Stabelstole er derfor et lige så pladsbesparende alternativ til hurtigt at skabe komfortable og robuste siddepladser. Det er især en fordel til arrangementer og sæsonbestemt brug i haven. Deres fleksibilitet gør også stabelstole til den perfekte siddeplads til caféer og ølhaver.

Stablede stole i en caféStablede stole i en café

HVILKE ANDRE MØBLER FINDES DER TIL UDEOMRÅDET?

Ud over udendørsstole er der mange andre ting, der vil forbedre din have. For eksempel er et matchende udendørsbord et must. Sørg for, at det er lavet af vejrbestandigt materiale, da det er svært at opbevare et havebord på et vejrbestandigt sted på grund af dets størrelse. Der findes dog også specielle overtræk, som kan beskytte dit bord mod vejret. Praktiske modeller kan også foldes sammen, så de er lettere at opbevare. Liggestole eller hængekøjer findes også ofte i haver. De er særligt behagelige, når man skal læse en god bog eller ligge i solen. Gyngestole eller hængestole er også populære møbler til udendørs brug.

Overdækket hvidt klapbord i en forhaveOverdækket hvidt klapbord i en forhave

Hvilke egenskaber har udendørsstole?

Udendørsstole har en række positive egenskaber, som gør dem til den perfekte siddeplads i ethvert udendørs område. Udendørsstole har bl.a. følgende fordele:

Fleksibilitet: De er lette og transportable, så du kan flytte rundt på dem, som du vil. I produktoplysningerne skal du være opmærksom på udendørsstolens vægt og dens maksimale belastningskapacitet. Hvis siddepladserne udsættes for større belastninger, skal du også være opmærksom på et mere stabilt materiale. Hvis det modsatte er tilfældet, anbefales det at vælge en letvægtsmodel. Så kan du hurtigt og nemt flytte dine udendørsstole frem og tilbage. 

Komfort: Udendørsstole er som regel designet til at være komfortable på trods af fokus på funktionalitet. Hvis komforten er særlig vigtig for dig, kan en ekstra sædehynde hjælpe. 

Materialer af høj kvalitet: De fleste udendørsstole er fremstillet af vejrbestandige og rustfrie materialer, der garanterer både holdbarhed og modstandsdygtighed over for slitage. De robuste stole er også temperaturbestandige og har ofte en særlig belægning, der kan modstå UV-stråling og nedbør. Stole af træ er særligt populære. De afgiver varme, selv efter at solen er gået ned, og giver dermed brugeren en behagelig siddeoplevelse. Desværre er materialet også det mest sårbare. Selv om træ fra naturens side er ret robust og vejrbestandigt, er det ikke modstandsdygtigt. Materialer som plast eller metal forbliver derfor smukke i længere tid, selv om de bliver våde. For at holde din træstol flot bør den aldrig udsættes for direkte fugt, og den bør regelmæssigt plejes med specialprodukter. Hvis der opstår skader på udendørs træstole, kan de slibes ned og olieres eller lakeres igen. Tal dog med en specialist på forhånd, så reparationen ikke er synlig bagefter.

Ryglæn på en sort plaststol med perforeret mønsterRyglæn på en sort plaststol med perforeret mønster

Let at rengøre: De kræver kun lidt vedligeholdelse, hvilket gør dem særligt brugervenlige. En fugtig klud eller haveslange er ofte nok til at rengøre udendørsstolene.

Forskellige designs: Denne praktiske siddemulighed fås i forskellige designs, farver og materialer. Det giver dig mulighed for at vælge den stil, der passer bedst til dit udendørs område.

Mange anvendelsesmuligheder: Udendørsstole er ikke kun velegnede til haven eller terrassen, men også til picnic, campingture og andre udendørs aktiviteter.

HVORDAN SKABER MAN EN TILTALENDE ATMOSFÆRE I SIT UDEOMRÅDE?

For at sikre, at du og dine gæster føler jer godt tilpas i jeres udeområde, er der et par faktorer, der skal overvejes. Den vigtigste er nok at vælge de rigtige siddepladser og havestole. Kombiner de indbydende havemøbler med smuk beplantning, for hvem føler sig ikke godt tilpas blandt smukke blomster og træer, der giver kølig skygge på varme sommerdage? Andre skyggegivere er parasoller, markiser eller pavilloner. Brug lanterner, lyskæder og solcellelamper til at skabe en hyggelig atmosfære på lange aftener.

Hvor kan man finde udendørs stole?

Udendørsstolenes alsidighed betyder, at de kan bruges i forskellige miljøer og til forskellige lejligheder. I offentlige områder finder man dem på caféer, restauranter eller i ølhaver. Her skaber de robuste siddepladser et hyggeligt sted, hvor gæsterne kan opholde sig. Ved udendørs arrangementer som sportsbegivenheder eller bryllupper giver stolene dig også mulighed for at fejre, heppe eller slappe af. Det betyder, at du kan nyde begivenheden uden at skulle bruge en masse tid på at sætte stole op og tage dem ned igen. Men udendørsstole findes ikke kun på offentlige steder. Der er også mange anvendelsesmuligheder for disse praktiske allroundere i private rum. Uanset om det er på terrassen, altanen eller midt i en stor have, er udendørsstole en behagelig måde at slappe af på, arbejde eller spise udenfor. De er perfekte til grillaftener, afslappende eftermiddage med en bog eller en kop kaffe i solskinnet udendørs. Men udendørsstole kan også bruges i spisestuen. For udendørsstole behøver slet ikke at se "udendørs" ud. Hvis du bruger de praktiske udendørsstole som siddepladser i spisestuen, kan du hurtigt tage dem med udenfor for at sidde i solen, hvis det er nødvendigt.

Sorte klapstole på en terrasse i ToscanaSorte klapstole på en terrasse i Toscana

HVORDAN OPBEVARES UDENDØRSSTOLENE?

Udendørsstolenes alsidighed betyder, at de kan bruges i forskellige miljøer og til forskellige lejligheder. I offentlige områder finder du dem på caféer, restauranter eller i ølhaver. Her giver de robuste siddepladser gæsterne et hyggeligt sted at opholde sig. Ved udendørs arrangementer som sportsbegivenheder eller bryllupper giver stolene dig også mulighed for at fejre, heppe eller slappe af. Det betyder, at du kan nyde begivenheden uden at skulle bruge en masse tid på at sætte stole op og tage dem ned igen. Men udendørsstole findes ikke kun på offentlige steder. Der er også mange anvendelsesmuligheder for disse praktiske allroundere i private rum. Uanset om det er på terrassen, altanen eller midt i en stor have, er udendørsstole en behagelig måde at slappe af på, arbejde eller spise udenfor. De er perfekte til grillaftener, afslappende eftermiddage med en bog eller en kop kaffe i solskinnet udendørs. Men udendørsstole kan også bruges i spisestuen. For udendørsstole behøver slet ikke at se "udendørs" ud. Hvis du bruger de praktiske udendørsstole som siddepladser i spisestuen, kan du hurtigt tage dem med udenfor for at sidde i solen, hvis det er nødvendigt.

Konklusion: Hvad skal du overveje, før du køber?

Sammenfattende kan man sige, at udendørsstole har mange fordele og er et reelt aktiv. Siddekomforten på udendørsstole er særlig vigtig. Jo mere komfortabel stolen er, jo længere bliver dine gæster siddende. Det betyder, at gæsterne gerne bestiller mere kaffe og dermed øger salget.
Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, kan følgende spørgsmål hjælpe dig med at beslutte dig.

 • Hvilke funktioner er vigtige for dig?
 • Hvilken stil foretrækker du?
 • Hvilken model opfylder dine krav?

Er du stadig i tvivl, eller har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente specialister her.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.