Tekniske Tips: Browserindstillinger

Vær så sikker og tryg som muligt på nettet.

JAVASCRIPT

Javascript er en teknologi, der bruges på mange internetsider. I store træk sikrer den dynamiske effekter, kortere indlæsningstid og betydeligt bedre komfort i søgeoplevelsen. Javascript er som regel sat til på næsten alle moderne browsere.

Også vores webbutik bruger Javascript for at give dig den optimale køberoplevelse. Vi anbefaler, at du sætter Javascript til i din browser? Herunder forklarer vi, hvordan man gør det.

Naturligvis kan du også foretage køb hos os, selv om du ikke er i stand til eller ønsker at aktivere Javascript. I så fald er der enkelte funktioner, du ikke har til rådighed, men vi gør alt, hvad vi kan for at, din indkøbsoplevelse alligevel forløber uden problemer.

Javascript is activated. All of our shop functions are available.

HVORDAN SÆTTER JEG JAVASCRIPT TIL I MIN BROWSER?

Hvis du ikke har Javascript sat til, kommer der et rødt advarselssignal frem oven over denne tekst.

 

Firefox: Klik på Firefox-menuen under Indstillinger. Under Indhold skal du sætte punktet Javascript til og klikke OK.

Internet Explorer: Klik på tandhjulssymbolet (Extras) øverst i menulisten og dernæst på Internetindstillinger. Under punktet Sikkerhed klik da videre på Standardniveau eller vælg Niveau, og under punktet Scripting skal du aktivere Active Scripting. Bekræft med OK.

Google Chrome: I Google Chrome er Javascript altid sat til. Hvis du vil slå Javascript fra manuelt, kan du omgøre det ved at foretage en overdragelse af parameter (chrom.exe -enable-javascript).

Opera: Klik på Opera-menuen under Indstillinger / Indstillinger..... I den dialogboks, der kommer frem, skal du under Udvid / Indhold sætte flueben ved aktivér Javascript og klikke OK.

 

Derefter skal du genindlæse siden. Nu bør advarselssignalet ikke længere være synligt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.