Skriveborde til børn

HØJDEJUSTERBARE BØRNESKRIVEBORDE, DER VOKSER MED BARNET

Et passende skrivebord til børn gør læringen meget sjovere. Skriveborde der kan udvides i takt med, at barnet vokser, kan bruges i mange år. Dermed har du og dine børn masser af glæde af vores møbler. I vores webshop finder du masser af flotte og ergonomisk korrekte skriveborde til dit barn.

Filtrer
Pris
Pris
Farve
Farve
Kun tilgængelige varer
Kun tilgængelige varer
Aktive filtre
 1. Kun tilgængelige varer Ja Fjern dette produkt
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
 1. BELIA - Barneskrivebord
  BELIA - Barneskrivebord
  1.635,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 2. NENOS - Barneskrivebord
  NENOS - Barneskrivebord
  1.717,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 3. New
  KID GRO T - Barneskrivebord
  KID GRO T - Barneskrivebord
  1.545,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt

Skriveborde til børn og teenagere

Computerbordet er et afgørende element i dit barns læring. Kun med en ergonomisk korrekt arbejdsstilling kan du sikre dem en sund holdning, når de sidder ned. Som en positiv bivirkning styrkes koncentrationsevnen, hvilket gør lektielæsningen mere effektiv. Et skrivebord til børn og teenagere skal opfylde en række forskellige behov: Det skal fremme den rigtige holdning, det skal kunne tilpasse sig barnets vækst og virke naturligt, og endelig skal det passe godt ind i børne- eller ungdomsværelset.

 

Sid korrekt - så bliver det sjovere at lære

Den ergonomiske helhed sikres med en drejelig stol til børneskrivebordet. Du kan finde frem til stolens optimale siddehøjde på følgende måde: benene skal stå i en 90° vinkel, dvs. fødder, knæ og hofter skal være i ret vinkel. Skrivebordspladens højde skal indstilles, så armene kan placeres afslappet i en 90° vinkel. For at opnå den optimale siddestilling bør forældre løbende sikre sig, at bordet og stolen er korrekt indstillet. Ved at tage disse forbehold sikrer du dig på en effektiv måde mod holdningsskader og rygsmerter.

Skriveborde der vokser i takt med teenageren

På mange af vores skriveborde til børn og teenagere kan skrivebordspladens højde indstilles. Denne funktion sikrer, at bordet vokser i takt med barnet eller den unge, at det er ergonomisk korrekt, og at det tilpasser sig det enkelte barn over tid. Bordet bliver en fast del af lektielæsningen – i mange år frem! Især for de mindste er den rigtige siddestilling alfa og omega. Jo tidligere dit barn får de korrekte siddevaner indbygget, desto færre problemer vil der dukke op senere hen. Desuden kan det forebygge rygsmerter og diskusproblemer i god tid! Hos os kan du helt sikkert finde den rigtige kombination af behagelig kontorstol til børn og et ergonomisk korrekt skrivebord.

hjh office egenproduktion

Egenproduktion:Eksklusive skriveborde til børn til særligt lave buerostuhl24-priser. Under vores brand hjh OFFICE finder du skriveborde til børn og arbejdsborde i direkte salg, uden mellemhandler og direkte fra fabrikanten. Vi har altid vores hjh OFFICE-varer på lager og sender dem af sted inden for 1-2 arbejdsdage.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.