Spar nu 5%* på alle produkter fra mærkerne hjh OFFICE, hjh LIVING & MyBuero!
*Også på allerede nedsatte varer. Gælder indtil 20.05.2024

Spar nu 15%* med rabatkoden HJH15OUT på udvalgte udendørsstole!
*Gælder kun hjh OFFICE-produkter. Omfatter ikke allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Periode: 06.05. - 20.05.2024

XXL PULLMANN I - XXL drejestol

Udsolgt
SKU
stamm_PULLMANN_I
  • XXL-stol i høj kvalitet med maksimal komfort
  • Meget robust forarbejdning
  • Betræk i ægte læder af høj kvalitet
  • Velegnet til en kropsvægt op til 150 kg
  • Innovativ synkromekanisme

XXL PULLMANN I – Siddekomfort i særklasse

Du vil også føle dig som en konge på din arbejdsplads. XXL PULLMANN I er en chefstol af høj kvalitet i XXL-størrelse, der både via sit fornemme design, den store bæreevne og ekstraordinære siddekomfort gør det til en fornøjelse at sidde i den. Det er ikke kun optisk, at kvalitetspolstringen, på grund af den flerlagede opbygning, er en fornøjelse. Den støtter desuden ryggen på de rigtige steder og sørger dermed for, at du altid kan arbejde afslappet og koncentreret. Uanset om det er på kontoret hjemme eller ude - med XXL PULLMANN I er det dig, der slår tonen an.

  • Til denne model er der anvendt komponenter af særlig høj kvalitet, der sikrer maksimal komfort selv ved højere belastning. Stolens mål er generøst dimensioneret og giver derfor en ekstremt behagelig siddeoplevelse.
  • Tykkelse
  • Sidde- og rygflade består af komfortabel flerlagspolstring, der tilpasser sig optimalt til kroppen og derudover sørger for en særdeles behagelig siddeoplevelse.
  • Innovativ synkron-mekanisme - Mekanikken i denne kontorstol minder om et bowden-kabel og tilpasser sig automatisk brugerens vægt. Desuden kan ryglænet låses trinløst.
  • Den integrerede nakkestøtte samt de højdejusterbare armlæn med polstring giver ekstra komfort.
  • Det robuste fodkryds sikrer passende stabilitet, og at den ikke vipper.
  • Sikkerheds-dobbelthjul uden bremse til tæppegulve

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 70
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Synkromekanisme
Armlænshøjde i cm 18 - 23
Højde i cm 138.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 200
Ryglæn - højderegulering i cm 76
Sæde - højderegulering i cm 55 - 59
Sæde - dybderegulering i cm 49
Mål (H x B x D) i cm 138.0 x 73.0 x 85.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Læder
Betræk Sæde og ryg: Læder, Udvendige dele: 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 150
Bredde 73.0
Produktets vægt 25.8
Sædebredde 56
Dybde 85.0
Armlæn inklusive armlæn (højdejusterbare) med softpad-holder
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.