PURE RELAX - Home Office chefstol

Udsolgt
SKU
stamm_PURE_RELAX
 • Moderne chefstol i mesh og syntetisk læder
 • Permanent kontakt-mekanisme
 • Ryglæn med op til 180 ° vinkeljustering, trinløst låsbar
 • Integreret fodstøtte

PURE RELAX – Til arbejde og afslapning

PURE RELAX fanger opmærksomheden med dens ekstra høje ryglæn. Kombinationen af ​​mesh og kunstlæder i det ergonomisk formede ryglæn og de stilfulde armlæn i metal og plast giver et meget moderne udseende. Ryglænet, som kan justeres op til 180°, kan flyttes til enhver liggende stilling, og ud over fodstøtten, der kan trækkes ud, kan give dig behagelige pauser ind imellem, hvor du kan lægge dig ned og slappe af. PURE RELAX opfylder alle ønsker med hensyn til komfort og hygge.

 • Permanent kontaktmekanisme med mere bevægelse og optimal støtte af rygsøjlen i enhver siddeposition
 • Højt ryglæn med åndbart mesh-betræk
 • Elastik bånd i ryggen støtter lænden.
 • Stabile armlæn i krom / plast
 • Fold fodstøtten ud og slap af - puden er 22 cm dyb, behagelige 37 cm bred og kan udvides til en total længde på 42 cm fra sædet
 • Flot og stabil, forkromet fod i stål
 • Udstyret med belastningsbremsede multifunktionelle hjul til alle gulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Denne stol kommer med multifunktions-hjul, som er velegnede til tæpper og hårde gulve. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen). Til hårde gulve anbefaler vi at bruge et underlag.

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 72
Siddevarighed 4 timer
Mekanik Permanentmekanisme
Armlænshøjde i cm 21
Højde i cm 137.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 190
Ryglæn - højderegulering i cm 75
Sæde - højderegulering i cm 51 - 62
Sæde - dybderegulering i cm 48
Mål (H x B x D) i cm 137.0 x 66.0 x 64.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder/mesh
Betræk 90% polyester
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 100
Bredde 66.0
Produktets vægt 15.5
Sædebredde 52
Dybde 64.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul til alle gulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.