LISSO - Prof cheflænestol

Udsolgt
SKU
stamm_LISSO_PU
 • Trinløs sædehøjdeindstilling med ekstra høj sædehøjde
 • Alle elementer kommer i ensfarvet sort
 • Ergonomisk ryglæn med ekstra syet skulderområde
 • Vippemekanismen kan fastlåses, så du bare kan læne dig tilbage og slappe af

LISSO - Kontorstolsklassikeren i elegant, mat sort!

Den moderne, professionelle kontorstol LISSO passer perfekt i ethvert kontor, takket være dens moderne, matsorte design. En absolut klassiker med behageligt, lækker polstring og betræk af bæredygtigt produceret kunstlæder. Takket være den ekstra høje sædehøjde, er den ideel til dem, der gerne vil nå højt op! Under arbejdet, kan du nyde det ergonomiske ryglæns store komfort, med ekstra skulderstøtte, og læne dig tilbage og slappe godt af.

 • Elegant kontorstol i sort med ekstra høj sædehøjdejustering
 • Ryglæn og sæde er lækkert polstret Ryglænet i kunstlæder er delt med en flot dekorativ syning i lænde- og skulderområdet
 • Velformet og solidt armlæn i sort plast
 • Materiale fra bæredygtig produktion - Det øverste PU-materialer ligger på et bærende kvalitetslag af genbrugte, ægte læderfibre
 • Vippemekanisme - mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, kan justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ​​hver bruger og kan låses i lodret position.
 • Flot og stabil fod i kunststof, sort
 • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 64
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 17
Højde i cm 116.0
Kropsstørrelsesmål i cm 160 - 200
Ryglæn - højderegulering i cm 77
Sæde - højderegulering i cm 49 - 59
Sæde - dybderegulering i cm 48
Mål (H x B x D) i cm 116.0 x 63.0 x 66.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder
Betræk Overflade: 100% polyurethan / bæremateriale: 100% læderfibre
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 110
Bredde 63.0
Produktets vægt 13.7
Sædebredde 50
Dybde 66.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.