PILOT - Home Office chefstol

Udsolgt
SKU
stamm_PILOT
  • Position-Return-system (hukommelsesautomatik)
  • Ekstra komfortabel polstring
  • Vippemekanisme; fjederens kraft kan indstilles til personens kropsvægt
  • Polstrede armlæn for ekstra komfort

PILOT - Perfekt til dit hjemmekontor!

Er du på udkig efter en chefstol til daglig brug på kontoret? Så er PILOT af let vedligeholdelsesvenligt kunstlæder den perfekte ledsager for alle dem, der elsker et enkelt og elegant design. Den behagelige sædepolstring og den justerbare vippemekanisme gør, at du sidder godt, selv i lange perioder, og kan slappe af ved dit skrivebord. Tøv ikke længere, og berig dit nye hjemmekontor med PILOT.

  • Ryglænet kan flyttes baglæns, men sædet forbliver i samme vinkel. Modstanden indstilles individuelt via en drejeknap under sædet. Kan låses i 5 positioner med et håndtag.
  • Betrækket er lavet af kunstlæder, som er let at rengøre og pleje, og som understreger det elegante design.
  • De buede armlæn med bekvem polstring og det formstøbte fodkryds er fremstillet af modstandsdygtigt kunststof. Materialet er meget robust og let at rengøre.
  • Mål: højde (total): 119 cm; bredde (total): 59 cm; dybde (total): 65 cm; sædehøjde: 45-54 cm; sædebredde (netto): 48 cm; sædedybde (netto): 45 cm; højde ryglæn: 65 cm; højde armlæn (målt fra sædet): 22 cm; diameter af fodkryds: 70 cm; bæreevne (maks.): 90 kg; diameter af hjul: 50 mm; diameter af bolt: 11 mm. * Alle mål er i ubelastet tilstand.
  • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Denne stol kommer med multifunktions-hjul, som er velegnede til tæpper og hårde gulve. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen). Til hårde gulve anbefaler vi at bruge et underlag.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 70
Siddevarighed 4 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 22
Højde i cm 119.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 190
Ryglæn - højderegulering i cm 65
Sæde - højderegulering i cm 45 - 54
Sæde - dybderegulering i cm 45
Mål (H x B x D) i cm 119.0 x 59.0 x 65.0
Producent MyBuero
Materiale Kunstlæder
Betræk 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 90
Bredde 59.0
Produktets vægt 12.5
Sædebredde 48
Dybde 65.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.