GAMEBREAKER COLOSSUS - Spillestol

Udsolgt
SKU
stamm_COLOSSUS
 • Sporty design
 • Knævippemekanisme
 • Justerbar hældning på ryglænet
 • Inkl. lændepude
 • Meget robust forarbejdning

GAMEBREAKER COLOSSUS - Sid som de professionelle

Enhver, der nogensinde har siddet i GAMEBREAKER COLOSSUS vil gerne blive siddende. Gamingstolen med det behageligt polstrede sæde og ryglæn, samt den medfølgende lændepude, er så behagelig, at brugeren garanteres maksimal komfort, selv efter længere spillesessioner. Med dens sportslige design og racersædelook samt de typiske sidestøtter, giver stolen optimalt greb plus en spektakulær racerfølelse. Denne model er fremstillet i kunstlæder af høj kvalitet på en robust stålramme - alt er af det bedste materialer. GAMEBREAKER COLOSSUS får gamernes hjerter til at slå hurtigere.

 • Kvalitetsbetrækket i kunstlæder begejstrer med dets mange detaljer. Et absolut blikfang! Desuden er betrækket ekstremt let at rengøre og meget modstandsdygtigt over for slid. Det sikrer en lang levetid.
 • Kniematic vippemekanisme, fjederspænding, der kan indstilles individuelt efter kropsvægt, kan låses i flere stillinger.
 • Det høje ryglæn kan justeres separat i hældningen og låses i forskellige positioner. Alle, der godt kan lide lidt mere blødhed, kan gøre sig det lidt mere komfortabelt ved hjælp af den medfølgende lænde-pude.
 • 4D-armlænene med softpad-underlag kan indstilles i højde og vinkel, bredde og radius og således justeres efter dine helt personlige præferencer.
 • Robust fodkryds lavet af poleret aluminium
 • Udstyret med multifunktionshjul i høj kvalitet, der egner sig til alle gulve. Hjulene udmærker sig ved, at de står godt fast og tåler stor belastning; samtidig beskytter de specialcoatede køreflader dine gulve.

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Denne stol kommer med multifunktions-hjul, som er velegnede til tæpper og hårde gulve. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen). Til hårde gulve anbefaler vi at bruge et underlag.

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 70
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 15 - 23
Højde i cm 139.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 190
Ryglæn - højderegulering i cm 85
Sæde - højderegulering i cm 48 - 54
Sæde - dybderegulering i cm 48
Mål (H x B x D) i cm 139.0 x 70.0 x 58.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder
Betræk 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 70.0
Produktets vægt 23.2
Sædebredde 50
Dybde 58.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul til alle gulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.