Til skolestart - Nu 15%* rabat på ALLE hjh OFFICE børnestole og -borde med rabatkoden HJH15KIDS !
*Gælder kun hjh OFFICE-produkter. Omfatter ikke allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Periode: 08.04. - 21.04.2024

FUTURA 100 - Prof cheflænestol

Udsolgt
SKU
stamm_FUTURA_100_PU
 • Blød sædepolstring
 • Ryglæn med ergonomisk vippefunktion
 • Flotte armlæn med Softpad-pude
 • Kunstfærdigt quiltet betræk i kunstlæder
 • Denne stol er i overensstemmelse med DIN EN 1335 del 1-2-3

- Den stilfulde chefstol til hjemmet!

Føl dig godt tilpas på dit hjemmekontor med den elegante chefstol . Ryglænets detaljerede syninger strækker sig til bagsiden og giver den moderne stol et helt specielt look. Komforten er også i fokus, takket være den kraftige polstring og betrækket i kunstlæder, som er let at holde. Takket være den integrerede vippemekanisme, med individuelt justerbar modstand, kan man altid læne sig tilbage og slappe af. De velformede armlæn med polstret støtte giver ekstra komfort.

 • Betræk i lækkert kunstlæder med flotte syninger, som er let af pleje
 • Ekstra behagelig, tyk polstring på sæde og ryglæn
 • Ergonomiske armlæn med Softpad-støtte
 • Vippemekanisme - mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, kan justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ??hver bruger og kan låses i lodret position.
 • Flot og stabil fod i kunststof, sort
 • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.
 • Denne stol opfylder alle sikkerhedskrav til brug på kontorer og til offentlig brug i henhold til DIN EN 1335 del 1-2-3

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Specifikationer
Bunddiameter i cm FÅR
Siddevarighed 4 timer
Mekanik Vippemekanik
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder
Betræk 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Armlæn inklusive armlæn med softpad-holder
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.