FALUN - Prof kontorstol

Udsolgt
SKU
stamm_FALUN_Netz
 • Nakkestøtte med integreret bøjle
 • Dybdejusterbar lændestøtte
 • Tyk skumpolstring, som gør du sidder godt
 • Justerbar sædedybde- og hældning

FALUN - Velkendt teknologi kombineret med praktiske funktioner!

Fremtiden kommer til dit kontor med den moderne, professionelle kontorstol FALUN. Den solide ramme, i elegant sort grå farve, sørger i kombination med den skrånende skumpolstring på sædet, for det specielle "Edgy" design. Den højde- og vinkeljusterbare nakkestøtte kommer med en praktisk bøjle til jakker og blazere. Det særligt komfortable sæde, med betræk af holdbart stof, kan justeres i højde, dybde og hældning. Hvis du vil ønsker mere komfort, kan du også justere den integrerede lændestøttes tryk med et simpelt greb, så det åndbare meshbetrukne ryglæn sidder endnu bedre. Den ergonomiske drejestol FALUN står for høj kvalitet med masser af funktioner.

 • Højde- og vinkeljusterbar nakkestøtte med integrerede bøjle til sportsjakker og blazere
 • Ergonomisk ryglæn med betræk i åndbart mesh-stof og integreret lændestøtte
 • 3D-armlæn med mellemhårdt Softpadbetræk: justering i højde, vinkel og dybde
 • Dybden på den nye lændestøtte kan justeres med flere centimeter via en drejeknap
 • Særligt behageligt sæde med tyk skumpolstring og holdbart stofbetræk
 • Donati-mekanisme: professionel italiensk synkro-mekanisme, der tilpasser sig præcist til din kropsvægt og dermed giver det rette modtryk, når du læner dig tilbage. Den kan fastlåses i 4 forskellige stillinger.
 • Sædets højde, dybde og vinkel kan justeres
 • Flot og stabil fod i kunststof, sort
 • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm Det futuristiske design, kombineret materialer i høj kvalitet og fremragende forarbejdning, gør denne kontorstol til en perfekt ledsager i hverdagen på kontoret.
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Synkromekanisme
Armlænshøjde i cm 18 - 24
Højde i cm 136.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 190
Nakkestøtte - højderegulering i cm 18 - 24
Ryglæn - højderegulering i cm 56
Sæde - højderegulering i cm 47 - 56
Sæde - dybderegulering i cm 42 - 48
Mål (H x B x D) i cm 136.0 x 71.0 x 62.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Stof/Mesh
Betræk 60% Polyester / 40% TPEE (Thermoplastisches Copolyester)
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 71.0
Produktets vægt 20.9
Sædebredde 52
Dybde 62.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 60 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.