Loungestole er noget af det allermest populære. Disse smarte siddemøbler blev først kendt fra store diskoteker og finere barer, men man finder dem oftere og oftere i private hjem. Uanset om du beslutter dig for en behagelig clubstol eller en loungestol, så skaber disse stole og lænestole små oaser af velvære, der lægger op til afslapning - hvor som helst!
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

Lounge-lænestole – absolut velvære

Man kan ikke forestille sig, hvis lounge-lænestole ikke var en del af moderne indretning. Sæt også du kulør på boligen eller dine lokaler, der bruges til erhverv. Uden hensyn til hvilket rum du måtte udstyre med vores møbler, vækker vores lænestole følelser og frembringer en atmosfære af velvære, der indbyder til at slappe af. En smart klubstol eller en kompakt siddeterning passer i næsten alle rum. Er du begejstret for svungne former? Eller foretrækker du den klassiske stil? Lige meget hvad der tiltaler dig, søg blot i ro og mag i vores sortiment! Vi har helt sikkert det rigtige møbel i udbud også til dit brug.

Retro eller moderne

Hent atmosfæren fra din yndlingsklub direkte ind i dit hjem. Med vores stilfulde lounge-lænestole er det ikke noget problem. I dagligstuen, i vinterhaven eller på kontoret, alle lænestole er fremstillet i høj kvalitet og er stilfulde, men tillige virkelig deres pris værd! Også dine børn bliver begejstret over de moderne former, for en cool retro-stol lyser op i ethvert ungdomsværelse. Men ikke blot hjemme, også inden for serviceområdet eller i restaurationsbranchen skulle du frembringe sande oaser af velvære og give din virksomhed noget ud over det almindelige. Alle vores lounge-stole kan anvendes universelt, er slidstærke og meget bekvemme!