WORK T - Drejeskammel

Udsolgt
SKU
stamm_WORK_T
  • Taburet med praktisk værktøjsbakke
  • Slagfast nylonbund med 2 opbevaringsbakker
  • Ekstremt holdbart sæde i polyurethanskum
  • Trinløs højdejustering af
  • Multifunktionshjulene giver mobilitet

WORK T - En virkelig lettelse på jobbet!

Med WORK T får du både fleksibilitet og sikkerhed på værkstedet, i produktionen eller på kontoret. De multifunktionelle hjul glider altid sikkert og solidt over dine gulve, selvom de er ujævne eller snavsede. Takket være de integrerede bremser, kan taburetten sættes fast ét sted. Ekstra praktisk - den slagfaste nylonfod, der fungerer som værktøjsbakke. Den er opdelt i to overskuelige bakker, til småting, som sikrer, at alt er lige ved hånden. Dermed får du en effektiv og hurtig arbejdsgang. En yderligere fordel er den trinløse højdejustering. Det betyder, at sædehøjden justeres ved hjælp af en greb under sædet, og kan tilpasses kropsstørrelser og arbejdsopgaver.

  • Ekstremt slidstærkt sæde i PU-skusæde, der kan tørres af og er utroligt nemt at holde
  • Den runde, robuste plastikbund fungerer som en praktisk hylde, ens de 2 integrerede opbevaringsbakker har god plads til mindre værktøj mv.
  • Plastfod: ca Ø 40 cm
  • Trinløs højdejustering af sædet med ringudløser
  • Udstyret med belastningsbremsede, multifunktionelle hjul til alle gulve. De integrerede bremser sørger for, at den står sikkert.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

Denne stol kommer med multifunktions-hjul, som er velegnede til tæpper og hårde gulve. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen). Til hårde gulve anbefaler vi at bruge et underlag.

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Siddevarighed 4 timer
Højde i cm 36.0 - 51.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 195
Sæde - højderegulering i cm 36 - 51
Sæde - dybderegulering i cm 31
Mål (H x B x D) i cm 36.0 - 51.0 x 47.0 x 47.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Betræk i hårdt skum
Betræk 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 47.0
Produktets vægt 6.0
Sædebredde 31
Dybde 47.0
Armlæn uden armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 70 mm multifunktionshjul til alle gulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.