STAND VM-SU - Ståskrivebord

Udsolgt
SKU
stamm_STAND_VM-SU
  • Højdejusterbar sekretær
  • Stor arbejdsflade (B x D): 70 x 48 cm
  • Individuel tilpasning til bruger og anvendelsesområde
  • Fleksibilitet vha. hjul
  • Hurtig og nem montering

STAND VM-SU - Mobil arbejdsstation til uafhængigt arbejde

Laptopholderen STAND VM-SU er en nyttig hjælper, som sikrer sundt og fleksibelt arbejde på kontoret eller derhjemme. I modsætning til normale skriveborde, kræver ståbordet kun lidt plads og er fleksibelt i brug, takket være de integrerede hjul. Perfekt til alle, der finder et simpelt laptopbord for småt og et normalt skrivebord for stort. Du sætter bare din bærbare computer eller andre ting på den solide og rummelige bordplade og justerer højden efter behov. Uanset om det gælder et supplement til det almindelige skrivebord eller som et mobilt alternativ - er STAND VM-SU en praktisk ledsager under de sunde skift mellem siddende og stående stilling.

  • Alsidigt ståbord med stor arbejdsflade - ideel til arbejde og præsentationer, mens du står på, fx som computer- eller sidebord, talerpult eller som et fleksibelt skrivebord
  • Robust stålramme i pladsbesparende U-form, som giver mere benplads. Bordplade af massivt MDF-materiale
  • Takket være den integrerede gastrykfjeder, kan bordets højde justeres trinløst med håndtaget under bordpladen, hvilket giver en let og hurtig tilpasning til forskellige brugere og formål
  • Tæppehjulene giver stor fFleksibilitet, som gør det nemt og hurtigt at køre den hen på den ønskede plads. Hjulenes parkeringsbremse sørger for, at den bliver stående.

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Specifikationer
Højde i cm 80.0 - 114.0
Mål (H x B x D) i cm 80.0 - 114.0 x 70.0 x 48.0
Producent hjh OFFICE
Materiale MDF-plade, stålramme
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 30
Bredde 70.0
Produktets vægt 12.2
Dybde 48.0
Mål Detaljer - se den tekniske tegning

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.