✮  Vores bestillingsfrister for jul  ✮

K9 V PRO - Stol med fire ben

Udsolgt
SKU
stamm_K9_V_PRO
 • Alsidig gæstestol til enhver lejlighed
 • Bæreevne op til 180 kg
 • Sædebetræk af slidbestandigt stof
 • Stabelbar, op til otte stole
 • Hurtig og nem montering

K9 V PRO - Robust og indbydende

Leder du efter en stol, som dine gæster føler sig rigtigt godt tilpas på? Så er K9 V PRO det helt rigtige for dig. Dens moderne design giver ethvert lokale et eksklusivt look og imponerer samtidig med fremragende siddegenskaber. Takket være det ergonomisk formede ryglæn og det komfortabelt polstrede sæde, virker selv længere siddeperioder ikke anstrengende. Konferencestolen står på en robust og ekstra forstærket metalramme, som passer til enhver lejlighed og klarer en række vægtklasser, takket være dens store bæreevne. Også ideel til ofte skiftende brugere eller konstant belastning. Uanset om den bruges alene eller i en gruppe - overbeviser K9 V PRO med stil og komfort, som en ægte allrounder, som passer perfekt til konferencer, arrangementer eller receptioner.

 • Til denne model er der anvendt komponenter af særlig høj kvalitet, der sikrer maksimal komfort, selv ved højere belastning.
 • Alsidig gæstestol: ideel til kontorer, konferencelokaler, indgangsområder, lægehuse, venteværelser, kosmetiske klinikker eller messer
 • Stolen er betrukket med kraftigt stof, der er behageligt, stramt spændt op. Det anvendte materiale er slidstærkt og let at vedligeholde.
 • Det ergonomiske ryglæn har en præformet vulst i lændeområdet, som støtter ryggen på bedste vis, når du sidder i stolen.
 • Praktisk og pladsbesparende: Efter brugen kan stolen stables oven i andre stole fra samme serie
 • Robust ramme med fire fødder af pulverlakeret stål samt mat finish
 • Udstyret med plastglidere

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Siddevarighed 8 timer
Højde i cm 90.0
Kropsstørrelsesmål i cm 160 - 200
Ryglæn - højderegulering i cm 44
Sæde - højderegulering i cm 46
Sæde - dybderegulering i cm 46
Mål (H x B x D) i cm 90.0 x 48.0 x 58.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Stof
Betræk 100% polyester
Garanti 24 måneder
Bredde 48.0
Produktets vægt 6.7
Sædebredde 44
Dybde 58.0

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.