INSTRUCTOR T I Stof/Mesh - XXL drejestol

Udsolgt
SKU
stamm_INSTRUCTOR_XXL_T_I_Stoff
 • Vippemekanisme, så du bare kan læne dig tilbage og slappe af
 • Velegnet til en kropsvægt op til 220 kg
 • Innovativ højdejusterbar lændestøtte
 • Højdejusterbare, foldbare armlæn

INSTRUCTOR T I - XXL-stol med fremragende udstyr og flot forarbejdning

Især høje eller kraftige mennesker finder det ofte svært at finde den rigtige kontorstol, fordi de fleste skrivebordsstole ikke er skræddersyet til deres specifikke behov. INSTRUCTOR T I udfylder dette hul! Den giver plads nok, uden at ofre komfort og kvalitetsmaterialer. Den komfortable polstring giver dig mulighed for at sidde komfortabelt i mange timer. Det ergonomisk formede ryglæn er betrukket med luftigt netmateriale og understøtter den korrekte siddestilling. Takket være den integrerede lændestøtte, føler du dig godt udhvilet og fit, selv efter en lang dag på arbejdet. Men ikke kun udstyret er ekstraordinært med en bæreevne på 220 kg, også visuelt er denne kontorstol overbevisende.

 • Ekstra stabil XXL stol for maksimal komfort
 • Denne model har en stærkere gasfjeder og ekstremt robust mekanik. Alle komponenter er af høj kvalitet og passer perfekt til hinanden. Det giver en maksimal bæreevne på 220 kg.
 • Vippemekanisme - mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, kan justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ​​hver bruger og kan låses i lodret position.
 • Højt ryglæn med åndbart mesh-betræk
 • Den todelte højdejusterbare lændestøtte kan tilpasses optimalt til lænden
 • 5-trins højdejusterbare, foldbare armlæn med Softpad-underlag Armlænene kan justeres i højden og foldes op for mere bevægelsesfrihed
 • Sædebetræk af særligt slidstærkt, solidt stofbetræk
 • Målene på det stofbetrukne sæde er generøst dimensioneret og sikrer dermed en ekstremt behagelig siddeoplevelse. Den lækre polstring bidrager også.
 • Forstærket fodstøtte af lakeret stål
 • Udstyret med belastningsbremsede multifunktionelle hjul til alle gulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Denne stol kommer med multifunktions-hjul, som er velegnede til tæpper og hårde gulve. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen). Til hårde gulve anbefaler vi at bruge et underlag.

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm Det futuristiske design, kombineret materialer i høj kvalitet og fremragende forarbejdning, gør denne kontorstol til en perfekt ledsager i hverdagen på kontoret.
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 23 - 26
Højde i cm 122.0 - 132.0
Kropsstørrelsesmål i cm 170 - 210
Ryglæn - højderegulering i cm 71
Sæde - højderegulering i cm 51 - 61
Sæde - dybderegulering i cm 55
Mål (H x B x D) i cm 122.0 - 132.0 x 75.0 x 68.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Stof/Mesh
Betræk 100% polyester
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 220
Bredde 75.0
Produktets vægt 25.2
Sædebredde 55
Dybde 68.0
Armlæn med foldbare armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul til alle gulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.