Til skolestart - Nu 15%* rabat på ALLE hjh OFFICE børnestole og -borde med rabatkoden HJH15KIDS !
*Gælder kun hjh OFFICE-produkter. Omfatter ikke allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Periode: 08.04. - 21.04.2024

Farvernes magi

Hvilken farve har hvilken effekt på kontoret?

Farvernes magi

Farver påvirker vores sanser og følelser. Med farveaccenter kan du sikre en vis feel-good-faktor på arbejdspladsen.

Blå er en af de vigtigste farver, da den både er beroligende og afslappende og samtidig øger fokus og produktivitet.

Blaue StuhlmodelleBlaue Stuhlmodelle

Rød står for styrke, aktivitet, dynamik og livsglæde. Frem for alt stimulerer den intensive kontrastfarve kreativiteten og tiltrækker alles opmærksomhed på kontoret.

Rote  StuhlmodelleRote  Stuhlmodelle

Grøn er håbets farve og står for friskhed og livsglæde. Som et naturligt farvestænk på kontoret har farven en revitaliserende og afstressende effekt.

Grüne StuhlmodelleGrüne Stuhlmodelle

Gul står for varme, lys og kreativitet. Som varmende solstråler kan en arbejdsplads fremstå venlig og indbydende. Farven spreder en positiv stemning og øger på den måde viljen til at kommunikere og koncentrationsevnen.

Gelbe StuhlmodelleGelbe Stuhlmodelle

Farvens positive indflydelse

Rød:

Rød tiltrækker opmærksomhed og repræsenterer vitalitet og energi. Rød kan aktivere, varme og har en stimulerende effekt. I rum kan rød bruges som en stimulerende farveaccent.

Orange:

Orange er symbolfarven for optimisme og livsglæde. Orange er en humørforstærker og repræsenterer åbenhed og selvtillid. I orangefarvede lokaler opmuntres selskabelighed og hygge udstråles.

Gul:

En klar gul repræsenterer viden, fornuft og logik. Det fremmer koncentration og kreativitet og har en stimulerende effekt på samtaler.

Grøn:

Grøn beroliger, harmonerer og står for tryghed og håb. I rum sikrer grøn ro, sikkerhed og kreativitet. Grøn er ideel i arbejdsrum – også i form af dekorative planter.

Blå:

Blå repræsenterer ro, tillid og fremmer klar tænkning. Små rum fremstår større, når de er malet blå. Farven blå har en afslappende effekt.

Lyserød/pink:

Disse farver udstråler idealisme og formidler tryghed. Pink er udtryksfuldt, mens en delikat rosé er delikat og beroligende.

Hvid:

Hvid er et symbol på renhed, klarhed og elegance. Hvid er den ideelle kombinationsfarve i værelser. Hvid neutraliserer, lysner og styrker.

Grå:

Grå er farven på fuldstændig neutralitet og tilbageholdenhed. I rum bruges grå ofte som en kombinationsfarve.

Sort:

Sort er udtryk for værdighed og omdømme og ser ædelt ud. Sort formidler seriøsitet og skaber respekt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.