CARLOW PRO - Home Office kontorstol

Udsolgt
SKU
stamm_CARLOW_PRO
  • Synkronmekanik, justeres til vægten
  • Højdejusterbar og vipbar nakkestøtte
  • Højdejusterbart ryglæn med mesh
  • med lændestøtte

CARLOW PRO - Overdådigt udstyret begynderstol

Kan meget, koster lidt Der rammer vores CARLOW PRO helt rigtigt. Det absolutte højdepunkt i denne prisklasse er Easy-synkron mekanismen, der kan tilpasses individuelt til kropsvægten. Derudover tilbyder denne model en lændestøtte, der fremmer den korrekte siddestilling. Der er også tænkt på udseendet, hvorfor ryglænet fx er forbedret med sølvfarvede applikationer. Alt i alt en rigtig god stol med praktiske funktioner.

  • Den højdeindstillelige ryglæn er betrukket med åndbart mesh. Det sikrer perfekt luftcirkulation på ryggen. Selv på varme dage, sikker denne stol et ekstremt behageligt siddeklima. Den højdejusterbare lændestøtte og nakkestøtten, der tilpasses i højde og hældning, støtter alle de rigtige steder.
  • Den solide synkro-mekanisme tilpasser sig individuelt til din kropsvægt og giver således det rette modtryk, når du læner dig tilbage.
  • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.
  • Armlænene kan justeres i højden i flere trin og kommer i en enkel sort farve Kromstriben i ryglænet skaber en flot kontrast. Kombinationen af ​​sort og krom gør denne model ekstra godt, og gør den til et ægte blikfang ved skrivebordet.
  • Højde (totalt): 132 cm; Bredde (totalt): 65 cm; Dybde (total): 55 cm; Sædehøjde: 48 - 58 cm; Sædebredde (brugbar / komplet): 47/65 cm; Sædedybde (brugbar): 45 cm; Armlænets højde (målt fra sædet): 18-23 cm; Ryglænets længde: 53-59 cm; Bæreevne (maks.): 120 kg; Hjulstørrelse (Hårde hjul til tæpper inkluderet): spindeldiameter 11 mm, Hjuldiameter 65 mm

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Siddevarighed 4 timer
Mekanik Synkromekanisme
Armlænshøjde i cm 19 - 28
Højde i cm 132.0
Kropsstørrelsesmål i cm 160 - 195
Nakkestøtte - højderegulering i cm 19 - 28
Ryglæn - højderegulering i cm 53 - 59
Sæde - højderegulering i cm 48 - 58
Sæde - dybderegulering i cm 45
Mål (H x B x D) i cm 132.0 x 65.0 x 55.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Stof/Mesh
Betræk 100% polyester
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 65.0
Produktets vægt 16.1
Sædebredde 47
Dybde 55.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.