Spisebordsstole

SIDDE KOMFORTABELT OG STILFULDT - HVOR LIVET SKER.

Spisebordsstole fås i alle farver og designs, med eller uden armlæn, drejelige eller faste. Men det, der gør en spisebordsstol så speciel, er dens komfort. Det er den eneste måde, hvorpå du og dine kære kan sidde behageligt, selv under et længere måltid eller en spilleaften. Uanset om du ønsker, at din polstrede stol skal være traditionel, moderne eller særlig praktisk, finder du den rigtige model her.

Lad dig inspirere, og gå på opdagelse i vores mange forskellige spisebordsstole.

Spisebordsstole i sort kunstlæder med quiltet mønster ved et moderne stenbordSpisebordsstole i sort kunstlæder med quiltet mønster ved et moderne stenbord
Filtrer
Pris
Pris
Farve
Farve
Materiale
Materiale
Garanti
Garanti
Bæreevne op til
Bæreevne op til
Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
 1. New
  BEGIO B - Skalstol
  BEGIO B - Skalstol
  649,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 2. TARVISO PU - Polstret stol
  TARVISO PU - Polstret stol
  731,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 3. TEDIO - Polstret stol
  TEDIO - Polstret stol
  895,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 4. PERIA - Gæstestol Konferencestol
  PERIA - Gæstestol Konferencestol
  813,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 5. SCANDIO - Klapstol
  SCANDIO - Klapstol
  1.060,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 6. New
  BEGIO - Skalstol
  BEGIO - Skalstol
  Fra 563,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 7. SCANDI P - Skalstol
  SCANDI P - Skalstol
  1.635,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 8. TUDELA W Kunstlæder - Klapstol
  TUDELA W Kunstlæder - Klapstol
  563,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 9. Bestseller
  TUDELA II Stof - Klapstol
  TUDELA II Stof - Klapstol
  481,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 10. TUDELA I | Fløjlsstof - Klapstol
  TUDELA I | Fløjlsstof - Klapstol
  522,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 11. WIREA - Bistrostol
  WIREA - Bistrostol
  Fra 813,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 12. SCANDI - Skalstol
  SCANDI - Skalstol
  1.717,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 13. T36 V - Stol med fire ben
  T36 V - Stol med fire ben
  645,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 14. TUDELA - Klapstol
  TUDELA - Klapstol
  1.717,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 15. Bestseller
  TUDELA Kunstlæder - Klapstol
  TUDELA Kunstlæder - Klapstol
  485,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 16. VANTAGGIO COMFORT W - Bistrostol
  VANTAGGIO COMFORT W - Bistrostol
  731,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 17. DESIGNIA V - Polstret stol
  DESIGNIA V - Polstret stol
  Fra 2.539,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 18. VANTAGGIO BRUSH - Bistrostol
  VANTAGGIO BRUSH - Bistrostol
  649,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt
 19. VANTAGGIO COMFORT - Bistrostol
  VANTAGGIO COMFORT - Bistrostol
  Fra 649,00 kr.
  Inkl. moms - fri fragt

Købsråd: Introduktion til en verden af spisebordsstole

Fra klassiske modeller i massivt træ til moderne polstrede drejestole - udvalget er stort. At vælge den rigtige model er ikke kun vigtigt for stilen og æstetikken i dit hjem, men også for komforten. Derfor er spisebordsstolene hos hjh OFFICE ikke kun visuelt tiltalende, men også funktionelle og komfortable. Det sikrer, at alle brugere er tilfredse og kan sidde behageligt. For at hjælpe dig med at finde den model, der passer til din personlige stil og dine behov, vil denne artikel give dig et indblik i spisestolenes verden.

Indholdsfortegnelse:

Hvilke forskellige typer spisebordsstole findes der?

For at give dig et første overblik over de forskellige modeller vil vi først præsentere de mest populære varianter.

POLSTREDE STOLE

Polstrede stole er nok de mest populære spisebordsstole. De er nogle af de mest komfortable modeller og sikrer en behagelig siddeoplevelse hele vejen igennem, selv på lange aftener. Kombinationen af komfort og stil gør dem til en perfekt tilføjelse til mange indretninger. De er ideelle både som spisebordsstol og som besøgsstol. Polstrede stole fås også i forskellige designs, uanset om de er moderne, traditionelle eller retro, så er der helt sikkert en model i denne kategori, der tiltaler dig. Den stive stol imponerer også med sin robuste konstruktion, holdbarhed og stabilitet.

Orange skalstol i en moderne spisestueOrange skalstol i en moderne spisestue

STABELSTOLE

Stabelstole er ikke kun moderne, men også ekstremt praktiske. De er designet, så de nemt kan gemmes væk og spare plads. Stabelstole er som regel fremstillet af robuste materialer og er derfor meget modstandsdygtige og har en lang levetid. De er også en ideel løsning, hvis du har brug for mange siddepladser, men har begrænset plads. Takket være deres stabelbarhed kan de hurtigt sættes op og tages ned og optager næsten ingen plads i opbevaringsrum. Uanset om det er i konferencelokaler, skoler, private husholdninger eller ved arrangementer, kan stabelstole bruges og placeres overalt. Men de fleksible spisebordsstole ser ikke kun funktionelle ud. De imponerer også med deres design. De fås i mange forskellige materialer og farver, og derfor kan de integreres harmonisk i næsten ethvert rumkoncept. En stabelstol er derfor perfekt til dig, hvis du er på udkig efter pladsbesparende, fleksible og stilfulde spisebordsstole.

Brune læderbøjlestole foran en hvid væg dekoreret med stukBrune læderbøjlestole foran en hvid væg dekoreret med stuk

FREILØBSSTOLE

Ud over de klassiske polstrede stole og stabelstole er også slyngstole populære som spisebordsstole. De kan kendes på deres karakteristiske S-form og skridsikre stel. På trods af deres unikke design er slyngstolene dog på ingen måde ustabile. De er stabile og også meget komfortable takket være den blide svingende bevægelse. Freistole er ikke kun meget moderne, de kan også integreres problemfrit i mange forskellige indretningskoncepter. Uanset om det er i hjemmet eller på kontoret, er de med deres slanke silhuet et aktiv i ethvert rum. I de fleste tilfælde er ryglænene også S-formede og former sig derfor efter rygsøjlens naturlige krumning. Stilen på spisebordsstolene spænder fra traditionel og enkel til moderne, det eneste, der forbliver det samme, er de klare linjer og former. Hvis du er på udkig efter en minimalistisk spisebordsstol med en uovertruffen siddeoplevelse, så er den fritbærende stol det rigtige valg for dig.

DREJELIGE SPISEBORDSSTOLE

Polstrede stole eller stole med fire ben fås også som drejelige versioner, hvilket giver dem mere funktionalitet. På den måde kan man stå op i et mindre siddeområde uden at skulle skubbe stolen langt tilbage. Stolenes understel er ofte lavet af træ, aluminium eller rustfrit stål, så de altid står stabilt på trods af drejemekanismen.
Hvis spisebordsstolen kan drejes, er den både stilfuld og praktisk. Takket være drejemekanismen giver stolene større bevægelsesfrihed og mere fleksibilitet, hvilket især værdsættes under sociale aftener eller større arrangementer. De fås i forskellige designs, som gør det nemt at integrere dem i din indretning. Vælg en drejelig version, og oplev en ny dimension i spisning og socialt samvær.

SPISEBORDSSTOLE I TRÆ

Spisebordsstole i træ er både tidløse og moderne. De udstråler hygge og varme og får alle, der sidder på træstolene, til at føle sig godt tilpas. Hvis de har et polstret sæde og ryglæn, er det også meget behageligt at sidde der. Træ skaber en hyggelig atmosfære og giver mulighed for mange forskellige former og designs. Træ er også nemt at vedligeholde og kan slibes og olieres, hvis det er nødvendigt, så din spisebordsstol i træ får nyt liv. Da træ er et fornyeligt råmateriale, er det et særdeles bæredygtigt valg og perfekt til miljøbevidste mennesker.

Hvilke funktioner har spisebordsstole?

Spisebordsstole har forskellige funktioner, der sikrer en ægte siddeoplevelse inden for dine fire vægge. For det første har de et mellemhøjt eller højt ryglæn, der giver god støtte. På den anden side giver spisebordsstole stabilitet takket være en robust base. Nogle modeller har også armlæn. De fås i forskellige former og med forskellige funktioner.

SPISESTUESTOLE: FORMER OG FUNKTIONER

Design: Spisestuestole fås i en lang række forskellige stilarter og designs for at sikre, at de behagelige siddepladser passer perfekt ind i din indretning og supplerer andre møbler perfekt. Uanset om det er klassisk, rustikt eller moderne - der er en spisebordsstol, der passer til enhver stil. Den skandinaviske indretningsstil, som er kendetegnet ved klare linjer og enkel æstetik, er stadig særlig populær. Der bruges ofte materialer som træ, hør, uld eller læder, som afspejler den skandinaviske tilknytning til naturen.  "Hygge"-designet er kendetegnet ved en kombination af enkelhed, naturlighed og hygge. Samtidig skaber det en rolig og indbydende atmosfære. SCANDI-modellen udstråler f.eks. skandinavisk stil og passer derfor perfekt ind i næsten ethvert rum.

Ergonomi: Ud over det ydre udseende er en spisestols ergonomiske egenskaber endnu vigtigere. Kun på en komfortabel stol kan du sidde i længere tid uden at føle dig anspændt. Et specialformet ryglæn kan give ekstra aflastning til dit støttesystem ved at tilpasse sig rygsøjlens naturlige krumning. Sædehøjden og -dybden har også en afgørende indflydelse på siddekomforten. Desværre overses ergonomien i møbler uden for skrivebordet ofte, selv om sådanne møbler normalt bruges lige så ofte og lige så længe som en kontorstol. Den komfort, som ergonomien giver, er vigtig for at kunne nyde en afslappende stund med familie eller venner.

Kvalitet: Ergonomien og kvaliteten af en spisebordsstol går ofte hånd i hånd. Hvis kvaliteten er dårlig, er det usandsynligt, at modellen har nogen ergonomiske aspekter. På samme måde er produktets levetid ofte meget kortere, hvis kvaliteten er dårlig. Den maksimale belastningskapacitet er også højere for modeller af høj kvalitet. Robuste materialer og forarbejdning af høj kvalitet betyder, at du kan sidde behageligt og stilfuldt i lang tid. Her spiller de anvendte materialer en særlig vigtig rolle. Robuste naturmaterialer som træ eller ægte læder garanterer stabilitet og høj komfort på samme tid, især når man sidder i længere tid. Ud over ægte læder anbefales særligt holdbare og rengøringsvenlige materialer som mikrofiber eller kunstlæder. Chic, stilfuld, holdbar og funktionel - kvalitet i en spisebordsstol betyder, at der er taget højde for alle disse aspekter for at give dig og dine kære den bedst mulige siddeoplevelse.

HØJDE, BREDDE, DYBDE - HVAD ER MÅLENE PÅ EN SPISEBORDSSTOL?

For at kunne sidde behageligt på en spisebordsstol i lang tid skal den have de rigtige dimensioner. Højden på sædet skal altid være tilpasset bordets højde, så man hverken sidder for højt eller for lavt. Sædet har normalt en standardbredde på 46 til 51 cm. Hvis du er på udkig efter en bredere model, er en loungestol normalt mere velegnet. Typisk er den samlede højde på en spisebordsstol op til overkanten omkring 80-100 cm. Sædet har en omtrentlig højde på 45 cm og 50 cm. Der findes dog særlige modeller, som kan justeres i højden ved hjælp af understellet. Disse stole anbefales til personer, der ligger uden for normen med hensyn til deres højde. Det betyder, at særligt korte eller høje personer samt børn kan sidde behageligt ved spisebordet.

RENGØRING OG PLEJE - HVORDAN HOLDER JEG STOLENE RENE?

Der er forskellige muligheder for at holde stolene rene, og de varierer alt efter materialet. Vi har sammenfattet nogle tips til rengøring og pleje af forskellige materialer nedenfor:

Læder
 • fugtig, ikke våd (!) klud
 • Mildt rengøringsmiddel til kraftig tilsmudsning
 • Rengør med et lille tryk for ikke at beskadige læderet
 • Brug særlig læderpleje (til ægte læder)
Stof
 • Rengør med møbelrens efter at have testet farveægtheden (test på et lille, helst ubemærket område)
 • Støvsug regelmæssigt
Træ
 • Kan rengøres med en let fugtig klud
 • Brug et mildt specialrengøringsmiddel til kraftig tilsmudsning
 • Sørg for at tørre af og lade det tørre grundigt, ellers kan der opstå vandpletter
 • Hvis det er en massiv træstol med særligt genstridige pletter, kan den slibes ned og olieres igen
Metal
 • Metal kan også rengøres med en let fugtig klud
 • Sørg for at tørre efter med det samme
 • Støv af regelmæssigt

Hvor kan spisebordsstole bruges?

Spisebordsstole kan bruges i mere end bare spiseområder. De kan bruges på mange forskellige måder både indendørs og udendørs. Ud over spisebordet er de praktiske siddemuligheder også populære ved køkkenøer, enten for at spise der, når det skal gå hurtigt, eller for at tilberede maden komfortabelt, mens man sidder ned. De behagelige siddepladser er også perfekte til hyggelige samtaler mellem partnere, venner eller familiemedlemmer. I stuen er de også et godt supplement til andre siddepladser. Spisebordsstole er også nyttige under overdækkede terrasser, da de normalt er mere komfortable end havestole. Sørg dog for, at materialet er vejr- og vindbestandigt. På trods af en baldakin vil stolene komme i kontakt med fugt udenfor. Så du kan roligt nyde den friske luft med en kop kaffe eller en god bog, eller bruge tid på at slappe af med venner og/eller familie. De stilfulde og komfortable sæder kan også bruges til bryllupper eller andre store arrangementer. Her anbefales det dog at leje dem fra et særligt udlejningsfirma for at spare omkostninger. Det er også sandsynligt, at du kun har brug for denne mængde stole midlertidigt til en begivenhed. Men spisebordsstole er ikke kun en behagelig mulighed i private områder. I kommercielle lokaler som kontorer, konferencerum eller venteværelser samt i restauranter og caféer bruges spisebordsstole, som indbyder til at blive hængende. Som du kan se, er der mange forskellige anvendelsesområder for spisebordsstole.

Stabelstole på en café om efteråretStabelstole på en café om efteråret

Hvilken model er den rigtige for mig?

Det kan være en stor udfordring at vælge de rigtige spisebordsstole, når man skal tage hensyn til design, funktion og komfort. Når alt kommer til alt, skal stolens design passe perfekt ind i det eksisterende rum. Samtidig skal spisestolen være yderst funktionel og komfortabel. Følgende tips kan hjælpe dig med at finde de rigtige spisebordsstole til dine behov:

 • Overvej de respektive fordele og ulemper, når du vælger materialer.
 • Undgå et for stort miks af materialer i rummet
 • Det kan se godt ud at placere forskellige modeller ved et bord, men det behøver det ikke. Prøv dig frem eller få yderligere inspiration.
 • Hvad er din indretningsstil? En ensartet indretning er en fordel, så spisestuestolene passer perfekt. Uanset om det er moderne, klassisk eller minimalistisk - der findes en passende model til enhver stil.
 • Ud over stilen er farven også meget vigtig, så rumkonceptet forbliver sammenhængende.
 • Overvej altid størrelsen på dit eksisterende eller nye bord, så det matcher stolene og omvendt.
 • Forsøm dog ikke det ergonomiske aspekt af ovenstående punkter. 

Har du stadig ikke besluttet dig? Det er ikke noget problem! Vores certificerede ergonomikonsulenter vil til enhver tid gerne hjælpe dig. Kontakt os her.

Konklusion: En spisebordsstol til ethvert formål

Man kan sige, at spisebordsstole fås i et næsten ubegrænset udvalg af former og design, farver og funktioner. Men komforten er den højeste prioritet. For disse sæder bruges, hvor livet sker. Med den rigtige spisebordsstol kan du og dine nærmeste sidde behageligt og uden smerter eller spændinger, selv når I sidder sammen i længere tid. Modellerne inddeles normalt i polstrede stole, drejestole og stabelstole. Spisebordsstole kan også være drejelige eller lavet helt af træ. Desuden er de fleste varianter designet til at være relativt tidløse og kan derfor overleve mange trends. Endelig er spisebordsstole ikke kun begrænset til spisepladsen, men kan også bruges i andre rum eller endda til dels udendørs.

Noch nicht fündig geworden? Folgendes könnte Sie auch interessieren:

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.