Til skolestart - Nu 15%* rabat på ALLE hjh OFFICE børnestole og -borde med rabatkoden HJH15KIDS !
*Gælder kun hjh OFFICE-produkter. Omfatter ikke allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Periode: 08.04. - 21.04.2024

Aktuel information om leveringstider

Kære kunder

Som du måske har set i medierne, skaber den nuværende situation ekstremt pres på logistikken overalt. Det gælder både forsendelsescentre og pakkeservices og speditører.

Bemærk venligst at leveringen vil tage omkring en uge.

2-3 dage efter din ordre er blevet placeret, modtager du en leveringsbekræftelse med dit sporingsnummer, så du kan spore din forsendelse.”

Vi beder dig om ikke at sende spørgsmål om leveringstiden til vores kundeservice, de første fem arbejdsdage efter din ordre, da vi også selv skal vente på sporingsnummeret. Derfor kan vi ikke sige noget om leveringstiden for din ordre, før vi har det.

Da nogle produkter også har leveringstider fra producenten, bør du også tjekke tilgængelighedsoplysningerne, som du finder til højre for prisen, ud for hvert produkt.

Kære kunde, du kan trygt regne med, at hele vores team gør alt for at behandle din ordre, så hurtigt som muligt og til din største tilfredshed. Vi beder dig venligt om lidt tålmodighed og forståelse for situationen i disse ekstraordinære tider. Vi håber, du synes om produkterne fra Buerostuhl24/HJH Office, selvom du får dem lidt senere end normalt.

De bedste hilsner,

Dit team fra Buerostuhl24 / HJH Office

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.