Sid behageligt på skrivebordsstole af høj kvalitet til kontoret. En god kontorstol forener form og funktion: smukt design og ergonomisk støtte. Den aflaster rygmuskulaturen og diskusserne og fremmer desuden en behagelig siddestilling.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

hjh OFFICE – Din ekspert i kontorstole

Et omfattende udvalg, hurtig levering og imødekommende priser – sådan har vores kunder i hvert fald beskrevet vores webbutik. Vi sætter stor værdi i grundig rådgivning og finder takket være vores mangeårige erfaring med sikkerhed den helt rigtige stol til dig. Tests og mange positive bedømmelser taler deres klare sprog: hjh OFFICE er din ekspert inden for kontorstole.

Kontorstole

Kontorstolen er nok det vigtigste kontormøbel, når det handler om at passe godt på ryggen.

Kontormedarbejdere tilbringer ofte hele arbejdsdagen siddende på en stol. Det går tit ud over ryggen. Ergonomisk korrekte kontorstole gør det nemmere at sidde dynamisk, hvilket øger blodgennemstrømningen i musklerne og aflaster diskusserne. Hos os finder du mange skrivebordsstole, der er særligt kendetegnet ved høj ergonomi.

Chefstolen

En chefstol stiller særlige krav til materiale og form. Søger du lidt rundt i vores udvalg, vil du opdage, at der findes chefstole til fornuftige priser, men uden at der er gået på kompromis med ergonomien. Hos hjh OFFICE har vi gjort det til vores mission at tilbyde dig de smukkest designede chefstole af højeste kvalitet til priser, der er holdt godt nede.

Arbejdsstole og -taburetter

Søger du moderne arbejdsstole, der modvirker træthed? Hos os har du følgende valgmuligheder: værkstedsstole, arbejdstaburetter, laboratoriestole og ståstøtter. I denne kategori finder du også siddebolde. Stolene kan bruges til mange forskellige ting, er holdbare og naturligt stabile – så sikrer du den gode figur både på hjemmekontoret og i hobbyværkstedet og ikke mindst i husholdningsbudgettet.