Til skolestart - Nu 15%* rabat på ALLE hjh OFFICE børnestole og -borde med rabatkoden HJH15KIDS !
*Gælder kun hjh OFFICE-produkter. Omfatter ikke allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Periode: 08.04. - 21.04.2024

LESTER - Home Office kontorstol

Udsolgt
SKU
stamm_LESTER
 • Ryglæn i åndbart mesh-stof
 • Sæde, som er komfortabelt polstret
 • Vippemekanisme; fjederens kraft kan indstilles til personens kropsvægt
 • Flotte armlæn

LESTER - Moderne hjemmekontor-stol i elegant design

Diskret og tidløs, det er de to egenskaber, der bedst beskriver vores LESTER. Designet imponerer med enkle linjer og kompromisløs funktionalitet. Det polstrede stofsæde og det ergonomisk formede ryglæn med åndbart meshbetræk sikrer maksimal komfort. Vippemekanismen kan justeres til den respektive brugers vægt og giver således en afslappet tilbagelæning. De formede plastarmlæn sørger for ekstra støtte.

 • Ergonomisk formet ryglæn med betræk af åndbart mesh
 • Med robuste plast-armlæn
 • Den tykke sødepolstring føles blød og lækker og sørger for ekstra siddekomfort; betrækket er robust, holdbart og godt at sidde på
 • Vippemekanisme - mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, kan justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ??hver bruger og kan låses i lodret position.
 • Trinløs justering af sædehøjde aht. individuel tilpasning til brugeren
 • Flot og stabil fod i kunststof, sort
 • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm FÅR
Siddevarighed 4 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 20
Højde i cm 108.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 185
Ryglæn - højderegulering i cm 57
Sæde - højderegulering i cm 46 - 55
Sæde - dybderegulering i cm 47
Mål (H x B x D) i cm 108.0 x 64.0 x 61.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Stof/Mesh
Betræk 100% polyester
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 100
Bredde 64.0
Produktets vægt 10.3
Sædebredde 51
Dybde 61.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.