GAMEBREAKER SX 03 - Spillestol

Udsolgt
SKU
stamm_GAMEBREAKER_SX_03
 • Futuristisk design
 • Vippemekanisme, så du bare kan læne dig tilbage og slappe af
 • Justerbar hældning på ryglænet
 • Ryglæn med integreret nakkestøtte
 • Betræk af kunstlæder

GAMEBREAKER SX 03 - Moderne gamingstol i trendy design

Ud over den rette hardware, i form af computer, er den rette gamingstol vigtig for enhver spiller! Den moderne gamingstol er designet som et sportssæde fra bilindustrien. Den tilbyder stor sidestøtte via de markante sidestøtter, det høje ryglæn kan varieres individuelt i hældning. Så kan du hurtigt finde den rigtige indstilling, hvor du kan sidde uden at blive træt og være fuldt koncentreret i lang tid. Ryglænet er et ægte blikfang. På bagsiden er der indbygget specielle designelementer i plast, der understrege denne gamingstols unikke design. Det ligner næsten en slags skjold, der beskytter dig, når kampen gør løs! Stolen kommer med en ekstra pude, der kan bruges til at støtte lænden med.

 • Vippemekanisme - mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, kan justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ​​hver bruger og kan låses i forskellige positioner. Ryglænets hældning kan justeres, helt op til en vinkel på 180 grader.
 • Nakkestøtten er integreret i ryglænet og giver god støtte, når du læner dig tilbage. Leveringen inkluderer også en lændepude.
 • Kvalitetsbetrækket i kunstlæder er smukt syet og begejstrer med dets mange detaljer. Et absolut blikfang! Desuden er betrækket ekstremt let at rengøre og meget modstandsdygtigt over for slid. Det sikrer en lang levetid.
 • Armlænene kan indstilles vandret og på skrå. Den kan således tilpasses dine personlige præferencer og justeres til enhver siddestilling.
 • Armlæn, fod og ramme er fremstillet af solidt kunststof. Materialet er meget robust og let at rengøre.
 • Højde (totalt): 129 - 139 cm; Bredde (totalt): 72 cm; Dybde (total): 63 cm; Sædehøjde: 48 - 58 cm; Sædebredde (brugbar / komplet): 37/50 cm; Sædedybde (brugbar): 46 cm; Armlænets højde (målt fra sædet): 14 - 22 cm; Ryglænets længde: 81 cm; Bæreevne (maks.): 120 kg; Hjulstørrelse (Hårde hjul til tæpper inkluderet): spindeldiameter 11 mm, Hjuldiameter 65 mm
 • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 68
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 14 - 22
Højde i cm 137.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 190
Ryglæn - højderegulering i cm 81
Sæde - højderegulering i cm 48 - 58
Sæde - dybderegulering i cm 46
Mål (H x B x D) i cm 137.0 x 72.0 x 63.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder
Betræk 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 72.0
Produktets vægt 19
Sædebredde 37
Dybde 63.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.