Sid behageligt på en drejestol af høj kvalitet til kontoret. En god kontorstol forener form og funktion: smukt design og ergonomisk korrekt støtte til kroppen.En god kontorstol aflaster rygmuskulaturen og diskusserne og fremmer en behagelig siddestilling. Tag testen.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

Den rigtige kontorstol – vigtigt for din sundhed

En god kontorstol har en behagelig polstring, støtter ryggen og sikrer fleksibilitet og mobilitet takket være hjulene og den drejelige akse.

Undersøgelser viser, at det rigtige valg af stol har enorm betydning. Det moderne "kontormenneske" sidder ned i op til otte timer om dagen. Hvis ryggen, diskusserne og leddene ikke skal lide skade, skal kontorstolen leve op til en række afgørende krav.

Ergonomiske drejestole til skrivebordsarbejde kan tilpasses den enkeltes krop. Det begynder med siddehøjden, men også armlænene, ryglænet og hovedstøtten skal helst kunne indstilles. Det er også vigtigt, at siddemekanikken kan indstilles efter brugerens kropsvægt. Kun en ordentligt indstillet stol gør det nemmere at sidde dynamisk og skåne ryggen, hvilket øger blodgennemstrømningen i musklerne og aflaster diskusserne.

Du kan finde yderligere tips om emnet på informationssiden under Råd til købere og Sid ergonomisk korrekt.

Rådgivning der er til at forstå

For bedre at kunne hjælpe vores kunder med at finde den rigtige stol skelner vi mellem følgende klasser: Home Office er en prisvenlig startmodel for dem, der sidder op til fire timer dagligt, Profi Office er til stærkere belastning i hverdagen på kontoret. Endelig er High End kendt for sin ypperlige forarbejdning og de allerbedste materialer.

Mange muligheder

Også uden for det klassiske kontormiljø, som vi kender det, kommer kontorstole mere og mere til deres ret. Mange arbejder i hjemmet, det være sig studerende, selvstændige eller medarbejdere, der arbejder hjemmefra. Uanset hvad, bør man passe på ryggen og anskaffe sig en ergonomisk korrekt skrivebordsstol. Allerede efter en times siddende arbejde om dagen vil man mærke en forbedret ergonomi og modvirke rygsmerter og diskusproblemer.