✮  Forlænget returret fra nu af til d. 31.01.2023  ✮

THEO HIGH - Prof kontorstol

Udsolgt
SKU
stamm_THEO_HIGH_PU
 • Trendy retro-chefstol med ekstra højt ryglæn
 • Kunstlæderbetræk i høj kvalitet med moderne, dekorative syninger
 • Ergonomisk formet ryglæn giver skræddersyet støtte
 • Vippemekanisme, så du bare kan læne dig tilbage og slappe af

THEO HIGH - Den skarpe kontorklassiker i vintagelook med højt ryglæn

Takket være det tidløse retro-design, passer den forfriskende anderledes chefstol THEO HIGH i ethvert moderne kontor, stilfuldt indrettede hjemmekontor eller studio. Det lækre betræk i kunstlæder af ekstra høj kvalitet er ikke bare flot at se på, dets bløde fornemmelse minder om den fineste Alcantara. Derudover tilbyder det specielt formede ryglæn fremragende støtte og greb og aflaster lændeområdet. Hældningsvinkel og modstand kan justeres individuelt. Den behagelige, faste polstring på sæde og armlæn sikrer maksimal siddekomfort. Rammen, armlænet og foden er lavet af kvalitetsstål, hvilket ikke kun garanterer god stabilitet, men også at man har glæde af kontorstolen længe.

 • Retro-chefstol med fast sædepolstring og utroligt høj kvalitet
 • Det ergonomisk formede ryglæn giver optimal støtte til lændeområdet og ekstra sidestøtte
 • Behageligt blødt og ekstra lækkert betræk af mat kunstlæder i den trendy industrial-/vintage stil med kontrastfarvede syninger
 • Robuste, polstrede designarmlæn i stål med flot pulverlakering
 • Vippemekanisme - mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, kan justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ??hver bruger og kan låses i lodret position.
 • Elegant og stabil stålfod med farvematchende pulverlakering
 • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 62
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 22
Højde i cm 113.0 - 120.0
Kropsstørrelsesmål i cm 160 - 190
Ryglæn - højderegulering i cm 70
Sæde - højderegulering i cm 44 - 52
Sæde - dybderegulering i cm 48
Mål (H x B x D) i cm 113.0 - 120.0 x 60.0 x 57.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder
Betræk 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 60.0
Produktets vægt 13.6
Sædebredde 48
Dybde 57.0
Armlæn inklusive armlæn med softpad-holder
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.