SKAVE 100 - Prof kontorstol

Udsolgt
SKU
stamm_SKAVE_100
  • Professionel kontorstol til brug i power-kontoret
  • Synkronmekanik, justeres til vægten
  • Ekstremt robust, slidfast stof
  • Ergonomisk, polstret ryglæn

Mikrofiber chefstol SKAVE 100 - kvalitet og komfort til lavpris!

Det ergonomiske kontorstol SKAVE 100 har alt, hvad du forventer af en kontorstol i topkvalitet: førsteklasses teknologi, omhyggelig forarbejdning og kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid. En tidløs all-rounder, hvis mange indstillingsmuligheder sikrer lang levetid ved en daglig brugstid på 8 timer ("Power office") Funktioner, der er let tilgængelige og justerbare, muliggør enhver siddeposition på SKAVE 100. Hvis du tilbringer mange timer ved dit skrivebord hver dag, vil du sætte pris på en effektiv, aktiv siddestøtte. Sæde og ryglæn bevæger sig synkront og trinløst. Derudover giver det ergonomiske sæde med solid knærulle optimal siddekomfort. Stoffet er designet til en lang levetid. Den overbeviser ved en meget høj slidstyrke: ca. 110.000 gnidninger (Martindale). Ergo er det designet til langvarig, intensiv brug. Vi anbefaler SKAVE 100 på grund af dens ergonomiske og tidløse design, dens robuste kvalitet og ikke mindst på grund af den sensationelt gode pris. Overblik over alle funktioner:

  • Trinløs sædehøjdeindstilling med Toplift
  • Synkronmekanisme; kan indstilles til personens kropsvægt
  • Inkl. faste armlæn i kunststof, sort
  • Ekstremt robust og smudsafvisende stofbetræk
  • Designer-fodkryds i sort
  • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Synkromekanisme
Armlænshøjde i cm 21
Højde i cm 114.0
Kropsstørrelsesmål i cm 160 - 195
Ryglæn - højderegulering i cm 60
Sæde - højderegulering i cm 46 - 54
Sæde - dybderegulering i cm 49
Mål (H x B x D) i cm 114.0 x 59.0 x 49.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Stof
Betræk 100% polyester
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 59.0
Produktets vægt 20
Sædebredde 49
Dybde 49.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 60 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.