SARANTA PRO Kunstlæder - Prof cheflænestol

Udsolgt
SKU
stamm_SARANTA_PRO_PU
 • Elegant chefstol, der emmer af velvære
 • Inklusive gratis hoved- og nakkepuder
 • Sædebetræk i ruskindslook; kunstlæder
 • Komfortabel synkron-mekanisme
 • Integreret nakkestøtte med vippefunktion

SARANTA PRO - Smagfuldt design og elegante nuancer

SARANTA PRO er en elegant chefstol, der passer perfekt i ethvert kontor, og så tillige har masser af muligheder som en Living-stol i hjemmet. De klare linjer, det høje ryglæn og det stilfulde designerarmlæn passer harmonisk ind i det samlede billede og fuldender det moderne look. Drejestolens slidstærke betræk og behagelige, tykke polstring sikrer den optimale siddekomfort. Omfattende funktioner, som den flertrins, låsbare synkronmekanisme og den integrerede vippefunktion i ryglænets øverste del, sikrer ekstra stor komfort. Noget helt særligt: Hoved- og nakkepuden, der følger med, kan let fastgøres til ryglænet ovenfra og fjernes, når de ikke er i brug. Så du bestemmer helt, hvilket udseende du bedst kan lide.

 • Stolen er betrukket med ruskindslignende kunstlæder, der sidder behageligt stramt. De vigtigste fordele er: nem at pleje, ekstra stor formstabilitet, lang holdbarhed
 • Ryglænets øverste område tilpasser sig fleksibelt til enhver bevægelse, takket være den integrerede vippefunktion, som også understøtter nakken.
 • Hoved- og nakkepuden, der er med i pakken, giver ekstra god komfort. Puden, der passer perfekt til ryglænet, kan let sættes fast på ryglænet ovenfra, hvor den sidder fast og godt.
 • Designer-armlænene med underlag i kunstlæder passer perfekt til det elegante udseende og sikrer ekstra stor komfort.
 • Den låsbare synkronmekanisme, med individuel vægtjustering i enhver ønsket position, sikrer optimal støtte til naturlige bevægelser. Når man læner sig tilbage, understøttes ryggen optimalt, mens benene aflastes
 • Rammen og foden er lavet af robust stål med satinfinish
 • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde.

Specifikationer
Sæde - højderegulering i cm 47 - 56
Mekanik Synkromekanisme
Mål (H x B x D) i cm 120.0 - 129.0 x 63.0 x 63.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 190
Sæde - dybderegulering i cm 48
Bunddiameter i cm 72
Højde i cm 120.0 - 129.0
Armlænshøjde i cm 22
Siddevarighed 8 timer
Ryglæn - højderegulering i cm 73
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder
Betræk 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 63.0
Produktets vægt 20.6
Sædebredde 51
Dybde 63.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.