✮  Forlænget returret fra nu af til d. 31.01.2024  ✮

✮  Vores bestillingsfrister for jul  ✮

ROVO SURF - Sadelskammel

Udsolgt
SKU
stamm_ROVO_SURF
 • Skammel med sadelsæde
 • Forskydeligt sæde med højdejustering
 • ERGO BALANCE teknologi under sadlen
 • Stor aktionsradius med sikker siddefølelse
 • Dynamisk gasfjeder

ROVO SURF - Surfing er den nye måde at sidde på!

Surf i stedet for at sidde: Den nye ROVO SURF skaber et frisk pust på jobbet. SURF aktiverer dig - som ingen anden stol. Man sidder trygt og godt på sadlen, som overfører enhver bevægelse til skamlen, der absorberer den og fører den dynamisk retur. Hele kroppen aktiveres på en legende og let måde. Ligesom, når man rider på bølgerne, aktiverer SURF mange muskelgrupper på samme tid. Og som med rigtig surfing, fremmer skamlen skift mellem kroppens spænding og afslapning. Det er sjovt, giver ny energi og træner balancesansen til en sund kropsholdning. SURF står altid klar - på sine 5 hjul - til længerevarende, koncentreret arbejde samt hurtige møder og inspirerende teamwork.

 • ERGO BALANCE teknologi: Den integrerede ERGO BALANCE 3D-teknologi får dig til at sidde mobilt og holder muskler, hvirvelskiver, sener og led i fin form. Man sidder med en aktiv ryg.
 • Stor aktionsradius: [NAME] har to bevægelseselementer: under sædet og ved foden Skaber stor aktionsradius og masser af dynamik.
 • Sadelsæde: Sadelsædet gør det sjovt at bevæge sig samt en aktiv kropsholdning, med mange kropsspændinger. Det styrker musklerne og aflaster rygsøjlen.
 • Stofbetræk: RUNNER, mesh-stof, højteknologiske fibre, åndbar og elastisk, 100 % polyester, 510 g/m vægt, 70.000 slidcyklusser (10 års garanti) Martindale, 5 lysægthed, 4-5 gnideægthed, EN 1021- 1/-2 brandsikring
 • Gasfjeder: Den dynamiske gasfjeder tilskynder fremme bevægelsen: Den stimulerer, sætter gang i cirkulationen og aktiverer blodomløbet.
 • Sædehøjdejustering: Sædehøjden justeres trinløst med gasfjederens højdejustering. Den dæmper blødt og dynamisk og fremme bevægelsen.
 • Smal og utrolig stabil fod af poleret aluminium
 • Udstyret med belastningsbremsede multifunktionelle hjul til alle gulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

Hjul til hårde gulve, der leveres fra fabrikken, er velegnede til alle gulvbelægninger. Til følsomme/bløde gulvbelægninger anbefaler vi også brug af en gulvbeskyttelsesmåtte.

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 60
Siddevarighed 8 timer
Højde i cm 50.0 - 71.0
Kropsstørrelsesmål i cm 140 - 190
Sæde - højderegulering i cm 50 - 71
Sæde - dybderegulering i cm 35
Mål (H x B x D) i cm 50.0 - 71.0 x 54.0 x 35.0
Producent Rovo Chair
Materiale Stof
Betræk 100% polyester
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 125
Bredde 54.0
Produktets vægt 9.0
Sædebredde 35
Dybde 35.0
Armlæn uden armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul til alle gulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.