MANERA - Chefstol

Inkl. moms - fri fragt
Udsolgt
SKU
stamm_MANERA
  • Chefstol i kunstlæder med vippefunktion
  • Ryglæn med integreret nakkestøtte
  • Tyk, komfortabel polstring
  • Velegnet til en kropsvægt op til 120 kg

MANERA – Mere end bare den almindelige chefstol

MANERA overbeviser ikke kun med sit sporty design, men chefstolen har også meget at tilbyde med hensyn til komfort. Overdådig polstring og et slidstærk betræk af kunstlæder giver dig en oplevelse af optimal siddekomfort. Polstrede armlæn samt et højt ryglæn med integreret nakkestøtte garanterer en ekstra bonus på komfortsiden, selv hen over mange timer. Gør din arbejdsdag så behagelig som muligt med MANERA.

  • Det stærke kunstlæderbetræk er med fornemme syninger, er yderst nemt at holde og meget slidstærkt - betyder lang levetid. Farvekontrasterende pyntesyninger giver desuden modellen en sporty karakter.
  • Vippemekanisme - mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, kan justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ??hver bruger og kan låses i forskellige positioner.
  • Nakkestøtterne, der er integreret i ryglænet, sørger for god afslapning i skulder- og nakkemuskulatur. De ergonomisk formede ryg- og siddeflader med stabiliserende sidevanger giver desuden ekstra stabilitet og fantastisk siddekomfort.
  • De polstrede armlæn og fodkrydset er fremstillet af modstandsdygtigt kunststof. Materialet er meget robust og let at rengøre.
  • Mål: højde (total): 126 cm; bredde (total): 70 cm; dybde (total): 56 cm; sædehøjde: 48-58 cm; sædebredde (netto/brutto): 48/58 cm; sædedybde (netto): 46 cm; højde ryglæn: 68 cm; højde armlæn (målt fra sædet): 21 cm; diameter af fodkryds: 70 cm; bæreevne (maks.): 120 kg; diameter af hjul: 50 mm; diameter af spindel: 11 mm. * Alle mål er i ubelastet tilstand.
  • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde.

Specifikationer
Siddevarighed 4 timer
Sæde - højderegulering i cm 48 - 58
Ryglæn - højderegulering i cm 68
Højde i cm 126.0
Mekanik Vippemekanik
Sæde - dybderegulering i cm 46
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 190
Mål (H x B x D) i cm 126.0 x 70.0 x 56.0
Armlænshøjde i cm 21
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder
Betræk 100% polyurethan
Bæreevne op til 120
Bredde 70.0
Produktets vægt 18
Sædebredde 48
Dybde 56.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve
Copyright © 2020 HJH, Inc. All rights reserved.