LIGHT 35 - Arbejdsstol Arbejdstaburet

Udsolgt
SKU
stamm_LIGHT_35
  • Sæde i kunststof, som er let at pleje
  • Trinløs højdejustering af sæde
  • Ryglæn i kunststof

LIGHT 35 - Trendy barstol

Minimalisten blandt barstole til hjemmekontoret. Sæde og ryglæn er lavet af kunststof og dermed immunt over for pletter. Den flotte materialeblanding af plast og forkromet stål gør stolen til et ægte blikfang. Stolen er yderst velegnet til funky hjemmekontorer, trendy kontorer eller receptioner.

  • Funky design
  • Kunststof-sæde, der er let at rengøre
  • Trinløs sædehøjdeindstilling med Toplift
  • Kvalitetsfod i forkromet stål
  • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.
  • Sædet kan drejes frit i 360°

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Siddevarighed 4 timer
Højde i cm 88.0
Kropsstørrelsesmål i cm 130 - 190
Ryglæn - højderegulering i cm 26
Sæde - højderegulering i cm 48 - 62
Sæde - dybderegulering i cm 34
Mål (H x B x D) i cm 88.0 x 44.0 x 35.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Metal, Plast
Betræk Kunststof
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 100
Bredde 44.0
Produktets vægt 5.7
Sædebredde 40
Dybde 35.0
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.