LEVIO | Ungdomsdrejestol - Home Office kontorstol

Udsolgt
SKU
stamm_LEVIO_STOFF
  • Trendy retro-look
  • Trinløs vippemekanisme, så du bare kan læne dig tilbage og slappe af
  • Mellemhøjt ryglæn
  • Sædebetræk af slidbestandigt stof

LEVIO - Kontorstol på hjemmekontoret i stilfuldt retrodesign

Den stilfulde kontorstol LEVIO - den perfekte retro-accent til dit hjemmekontor. Den komfortable polstring sikrer en behagelig siddekomfort. Takket være den integrerede vippemekanisme kan du altid slappe af. Et specielt højdepunkt er det tolags design af sædet og ryglænet med elegante syninger i diamantform. Solide armlæn og den optimalt afbalancerede sorte fod fuldender den moderne drejestol.

  • Vippemekanismen - altså mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ??hver bruger.
  • Stolen er betrukket med kraftigt stof, der er behageligt, stramt spændt op. Det anvendte materiale er slidstærkt og let at vedligeholde.
  • Sædet justeres trinløst med gasfjederen. Foden har en god størrelse og sørger for alt står sikkert og godt.
  • Inkluderer robuste designerarmlæn i plast
  • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm 68
Siddevarighed 4 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 18
Højde i cm 95.0 - 105.0
Kropsstørrelsesmål i cm 140 - 180
Ryglæn - højderegulering i cm 50
Sæde - højderegulering i cm 45 - 55
Sæde - dybderegulering i cm 44
Mål (H x B x D) i cm 95.0 - 105.0 x 57.0 x 58.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Stof
Betræk 100% polyester
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 110
Bredde 57.0
Produktets vægt 11.5
Sædebredde 47
Dybde 58.0
Armlæn inklusive armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul til tæppegulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.