INSTRUCTOR II Kunstlæder - XXL drejestol

Udsolgt
SKU
stamm_INSTRUCTOR_II_XXL_PU_BLA
 • XL stol af høj kvalitet
 • Velegnet til en kropsvægt op til 220 kg
 • Kraftig polstring
 • Meget robust forarbejdning

INSTRUCTOR II – Bedste siddekomfort til stærke personligheder!

Især høje eller kraftige mennesker finder det ofte svært at finde den rigtige kontorstol, fordi de fleste skrivebordsstole ikke er skræddersyet til deres specifikke behov. Men hvad skal man gøre hvis en normal stol ikke er nok, fordi du har lidt på sidebenene eller bare voksede og voksede? Intet problem, for vores INSTRUCTOR II løser dette. Den giver plads nok, uden at ofre komfort og kvalitetsmaterialer. Den komfortable polstring giver dig mulighed for at sidde komfortabelt i mange timer. Det ergonomisk formede ryglæn med integreret nakkestøtte sørger for, at du sidder helt afslappet og undgår spændinger. Men ikke kun udstyret er ekstraordinært med en bæreevne på 220 kg, også visuelt er denne kontorstol overbevisende.

 • Denne model har en stærkere gasfjeder og ekstremt robust mekanik. Alle komponenter er af høj kvalitet og passer perfekt til hinanden. Det giver en maksimal bæreevne på 220 kg.
 • Målene på den kunstlæderbetrukne sidde- og rygflade er generøst dimensioneret og sørger derfor for en ekstremt behagelig siddeoplevelse. Den lækre polstring bidrager også.
 • Vippemekanismen - altså mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ??hver bruger.
 • De polstrede armlæn med kunstlæderstøtter på passer perfekt til det elegante udseende og sikrer ekstra komfort. De kan højdejusteres trinvist og foldes sammen opad, når de ikke bruges. Foden af stål sørger for, at den bliver stående godt og stabilt.
 • Sidde- og rygflade består af dobbelte polsterlag, der tilpasser sig optimalt til kroppen og derudover sørger for en særdeles blød behagelig siddeoplevelse. Ryglæn har desuden en indbygget vulst i lændeområdet, som støtter ryggen på bedste måde og holder den rank, når du sidder i stolen.
 • Mål: højde (total): 135 cm; bredde (total): 78 cm; dybde (total): 80 cm; sædehøjde: 47-57 cm; sædebredde (netto): 54 cm; sædedybde (netto): 52 cm; højde ryglæn: 78 cm; højde armlæn (målt fra sædet): 21-25 cm; diameter af fodkryds: 74 cm; bæreevne (maks.): 220 kg; diameter af hjul: 65 mm; diameter af spindel: 11 mm. * Alle mål er i ubelastet tilstand.
 • Udstyret med belastningsbremsede multifunktionelle hjul til alle gulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

Denne stol kommer med multifunktions-hjul, som er velegnede til tæpper og hårde gulve. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen). Til hårde gulve anbefaler vi at bruge et underlag.

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde. Støvsug først betrækket grundigt med en støvsuger og det relevante tilbehør, og tør derefter alle overflader på læder- og kunstlæderstole af med en lunken, fugtig klud.

Specifikationer
Bunddiameter i cm OKSE
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Vippemekanik
Armlænshøjde i cm 21 - 25
Højde i cm 135.0
Kropsstørrelsesmål i cm 170 - 210
Ryglæn - højderegulering i cm 78
Sæde - højderegulering i cm 47 - 57
Sæde - dybderegulering i cm 52
Mål (H x B x D) i cm 135.0 x 78.0 x 80.0
Producent hjh OFFICE
Materiale Kunstlæder
Betræk 100% polyurethan
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 220
Bredde 78.0
Produktets vægt 24.7
Sædebredde 54
Dybde 80.0
Armlæn med foldbare armlæn
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 60 mm multifunktionshjul til alle gulve

Hver forbrugervurdering kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, for at sikre, at vurderinger kun kommer fra forbrugere, der faktisk har købt/brugt de vurderede produkter.
Verifikationen sker ved at sende individualiserede links til forbrugere efter at have gennemført en online bestilling, som fører til en online vurderingsformular, og som sikrer, at adgang til ratingfunktionen kun gives til forbrugere, der faktisk har købt et produkt.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.