ERGO SPINE BASE - Prof kontorstol

Udsolgt
SKU
stamm_ERGO_SPINE_BASE
  • Innovativt stolekoncept
  • Bedste støtte til din rygsøjle
  • Sædebetræk af slidbestandigt stof
  • Raffinerede udskæringsdetaljer i ryggen

ERGO SPINE BASE - Design og ergonomi på et højt niveau

Den dynamisk formede ERGO SPINE BASE overbeviser teknisk og visuelt med mange finesser, så den både kan bruges i åbne kontorlandskaber eller på hjemmekontoret. Ryglænet, som kommer i robust plast med stilfulde udskæringer, skaber et moderne højdepunkt på kontoret. Det tilpasser sig også let til enhver bruger, takket være det ergonomiske design, og sikrer optimal luftcirkulation omkring ryggen, takket være udskæringerne, som slipper luften igennem. Synkronmekanismen er lige så standard som det stramt polstrede og slidstærke stofbetræk på sæde og ryglæn. Giv dit kontor et frisk pust med ERGO SPINE BASE og gør noget godt for din ryg!

  • Stolen er betrukket med slidstærkt materiale, der er behageligt stramt. Det anvendte materiale er slidstærkt og let at vedligeholde.
  • Ergonomisk ryglæn, der er formet som en rygsøjle, med luftgennemtrængelige udskæringer, som sikrer optimal luftcirkulation omkring ryggen.
  • Behageligt polstret sæde med justering af sædedybden
  • Den låsbare synkronmekanisme, med individuel vægtjustering i enhver ønsket position, sikrer optimal støtte til naturlige bevægelser. Når man læner sig tilbage, understøttes ryggen optimalt, mens benene aflastes
  • Flot og stabil fod i kunststof
  • Udstyret med belastningsbremsede, dobbelte sikkerhedshjul til tæppegulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

De medfølgende hjul er kun egnet til tæppegulve. Til hårde gulve, som fx parket-, laminat- eller flisegulve, skal man bruge specielle hjul til hårde gulve, der fås som tilbehør. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen).

Oplysning om samling

For at du kan holde dit nye produkt smukt i lang tid, vil vi gerne give dig et par praktiske tip om plejen af det og vise dig, hvordan du behandler og renser læder, kunstlæder og stof på den rigtige måde.

Specifikationer
Sæde - højderegulering i cm 44 - 52
Mekanik Synkromekanisme
Mål (H x B x D) i cm 103.0 - 111.0 x 52.0 x 62.0
Kropsstørrelsesmål i cm 150 - 185
Sæde - dybderegulering i cm 43 - 49
Bunddiameter i cm 75
Højde i cm 103.0 - 111.0
Siddevarighed 8 timer
Ryglæn - højderegulering i cm 59
Producent hjh OFFICE
Materiale Stof
Betræk 100% polyester
Garanti 24 måneder
Bæreevne op til 120
Bredde 52.0
Produktets vægt 17.6
Sædebredde 52
Dybde 62.0
Oplysninger om rullehjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul til tæppegulve
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.