Om hjh OFFICE

Hvem står bag hjh OFFICE?

Vi er førende i Tyskland inden for onlinesalg af kontorstole. hjh OFFICE har et bredt udvalg af kontorstole, chefstole, XXL-drejestole, stole til børneskriveborde, gæstestole samt ergonomiske skriveborde og computerborde. Vores sortiment tæller også et stort antal loungemøbler såsom barstole og loungestole. Blandt vores hundredvis af muligheder finder du med garanti den rigtige model til din smag og til dit budget.

Filosofi

En væsentlig del af vores virksomhedsfilosofi ligger i at kunne tilbyde vores kunder den hurtigst mulige leveringstid. Vi afsender som regel alle leveringsvarer samme dag, som ordren afgives, således at leveringen ofte ligefrem ankommer hos kunden inden for 24 timer.

Vi skriver Rådgivning med stort R

Vi har i flere år brugt køberbeskyttelsen Trusted Shops med stor succes. En afgørende del af kundeservice er, at vi kan nås telefonisk med dertilhørende venlig og kundeorienteret support. Det samme gælder naturligvis vores email-korrespondancer.

På vores hjemmeside kan du også finde blogindlæg med omfattende information om kontorstole og kontormøbler, så du bedre kan finde den helt rigtige stol. Det gælder også korrekt indstilling, så din arbejdskomfort mærkes tydeligt.