Her kan du finde et stort udvalg af designer-barstole og høje stole, der kan indstilles i højden, og som er lavet af læder, kunststof eller kurveflet. Disse elegante stole fuldender køkkenet eller hjemmebaren. Naturligvis er vores stole også særdeles velegnet til spisesteder!
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Produktets vægt
Ryglænshøjde
Vent venligst?
Vent venligst?

Drejelige barstole eller barstole på ben genialt gunstige

Trenden i retning af lounge-møbler er ikke til at overse, så det er en god ide at opgradere events, erhvervslokaler eller hjemmet med et smart designermøbel. Det garanterer en atmosfære med velbehag og indbyder til at slappe af. Vores lounge-møbler gør altid et godt indtryk – lige meget hvor de står – og giver hygge.

Drejelige barstole

Et sikkert understel giver den nødvendige sikkerhed, og et polstret sæde giver hygge. Barstole med understel kan dreje. De fleste drejestole er forsynet med en fodstøtte, hvilket også gør det en fornøjelse at sidde længe. Kunstlæderbetræk eller siddeskål af kunststof, med eller uden ryglæn, i forskellige farver – valget er dit!

Barstol på ben

Barstole på ben står som sagt på ben og kan ikke dreje. Takket være fodstøtte og forskellige siddeflader, giver de en høj siddekomfort, også i længere tid. Netop derfor egner de sig ideelt i private hjem, for eksempel i hjemmebaren eller i køkkenet.