Loungemøbler er oppe i tiden. Tendensen i boligindretning går for tiden i retning af loungeområder med stilsikker designatmosfære. Til stuen, baren eller klubben: indret dit rum med loungemøbler. Til de klassiske loungemøbler hører loungestolen eller cocktailstolen samt spisestole og barstole.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

Lounge-møbler – absolut velvære

I lang tid har lounge-møbler kun været at finde i restaurantbranchen og fandt kun sjældent vej ind i den hjemlige beboelse. I kraft af det tiltalende design og de tidløse former har lounge-møblerne fået et ordentligt boom, og man kun knap forestille sig, hvis de ikke skulle befinde sig i mange beboelsesrum. Lige meget om du udstyrer rummet med en klubstol til at hygge sig i med læsning, egen bar med barstole med eller uden ryglæn, eller opgraderer kontoret med en lille hvilezone, så har alle vores lounge-møbler et til fældes: De lover afslappelse! Og det løfte holder de. Du finder garanteret også det rigtige til dine værelser i vores omfangsrige sortiment. Alle lounge-stole, klubstole og cocktailstole kan anvendes universelt, og byder på den højeste siddekomfort.

Drejelig barstol eller barstol på ben eller lounge-stol

I mange køkkener finder man i dag i stedet for det traditionelle bord en lille bar el. disk – det ideelle sted til indtagelse af morgenmad eller en lille snack indimellem. De møbler, der ofte siddes på der, er sjældent virkelig hyggelige. Lav om på dette med vores lounge-møbler! Med en drejelig barstol fra vores sortiment kan morgenmaden sagtens udvikle sig til en udstrakt brunch, for fra nu af bliver det atter en fornøjelse at sidde. For alle, der ufrivilligt kommer til at dreje på barstolene, har vi barstole på ben i vores program. Som sagt kan de i modsætning til de drejelige barstole ikke drejes, men står på faste ben. Hvis du ønsker at hente den moderne atmosfære fra din yndlingsklub lige ind i dit hjem, så egner en lounge-stol sig bedst til formålet. Forsyn den hjemlige læsekrog med en hyggelig stol, og forskøn vinterhaven med et komplet møbelsæt. Også til venteværelser er vores møbler bedst egnede.