Vores populære gamerstole er ikke bare højt skattet i e-sports-mijøet. Den passionerede computerspiller bliver ikke bare overbevist af de robuste materialer, kvalitetsforarbejdningen og masser af kærlighed til detaljen. Det vigtigste krav til gamerstolen er, foruden et usædvanligt design, følgende: der skal være ubetinget komfort. Vores gamerstole lever også op til standarderne, fordi de ud over et aktuelt og moderne design også har mange indstillingsmuligheder, så stolen kan tilpasses den enkelte brugers behov. På den måde føler gameren sig ikke alene godt tilpas i gamermiljøet, men kan også på en enkel måde mestre hverdagen på kontoret.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

Gamerstol

Den rigtige stol er særligt vigtig, hvis man vil opnå optimal spilleglæde. De fleste gamerstole tager udgangspunkt i motorsportens foretrukne måde at sidde på, som vi også kender fra moderne biler. Denne stol er ikke bare usædvanligt behagelig, men den sikrer også støtte til siden ved heftige ryk. Ligesom storebroren i biler fås gamerstolen i alle tænkelige farver og materiale. Med vores brede udvalg af alt fra moderne vævning over klassisk kunstlæder til behageligt stof kan enhver finde frem til sin favorit.

eSport i hjemmet

Markedet for computerspil har for længst vokset sig ud af sin barndom. Ofte finder store messer sted, hvor tusindvis af gæster i alle aldre lokkes til for at lade sig fortrylle. Til tidens hotteste computerspil og games spiller det en stor rolle, hvilken 'Hardware', der er til rådighed. Det er ikke bare spillene, som bliver stadigt mere sofistikerede, men også krav til hardware og tilbehør bliver større.

Periferi og tilbehør

Ud over en passende gamerstol, så spiller de tekniske komponenter naturligvis også en vigtig rolle for eSports-udøveren. Ligesom man selv skal vælge den rigtige gamer-mus, der passer til en selv, skal man også vælge det rigtige tastatur. Enhver der dyrker eSport vil vide, at det rigtige værktøj ved hånden kan udgøre den lille men afgørende forskel.

Case-Modding

Det er længe siden, at en computer var en aflang og kedelig, grå kasse. PC-stationer er i dag peppet op til at være rene kunstværker, i en proces der kaldes Case Modding. Uanset om det er dyre køleanordninger, plexiglas med masser af belysning eller computeren sat ind i en whiskyflaske, så gælder det samme motto: Alt er tilladt, hvis det begejstrer.