De er velegnet til mødelokaler, venteværelser og foredragssale: erhvervslivets gæstestole, konferencestole, frisvingere samt stole der kan stables. Vi har som altid et stort udvalg til fornuftige priser. Du kan finde mere information om konference- og gæstestole nederst på siden.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

Gæstestole – Frisvinger

Den moderne gæstestol udgør et indtagende og nutidigt stykke møbel, der tjener formålet. Den er behagelig at sidde på i et kontorområde, i en lægepraksis eller i et offentligt kontor, i mødelokaler eller til messer og konferencer. Klassisk og enkel, eller hvis der ønskes mere komfort med polstring og armlæn – hos hjh Office finder du med garanti noget, der passer ind.

Også en topscorer i hjemmet

Tendensen går utvetydigt i retning væk fra klassiske varekategorier og i retning af eksempelvis konferencestole i hjemmets læsehjørne, i gæsteværelset eller ved spisebordet. Omvendt kan loungestole eller spisetole ofte bruges som alternativ i venteområder eller i mødelokaler.

Stabelstol

Mange af vores gæstestole kan stables og dermed spare plads. Det er en ubetinget fordel, hvis du har brug for at sætte stolene til side og inddrage plads i et stort rum. Hold øje med vores mængderabatter og tilbud på sæt – eksempelvis det prismæssige mirakel XT 600.

Frisvinger

En gæstestol kaldes en frisvinger, hvis den er formet uden bagben, således at sædet affjedrer ("svinger"), når en persons kropsvægt kommer på. Så sænker den bageste del af sædet sig en anelse, og stolen reagerer på personens bevægelse ved at affjedre. Trods de manglende bagben er stabiliteten alligevel sikret, da modstandskraften ledes gennem forbenene og ned i mederne. Disse meder dækker en stor overflade af gulvet og forhindrer, at stolen vælter bagover.