I chefstolen forenes komfort, kvalitetsmateriale og et imponerende look. Den kan også bruges som alternativ til den klassiske kontorstol, ikke mindst på arbejdspladser med kundekontakt.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

Chefstolen – ikke kun til chefer

En chefstol er det rigtige valg for den, der stille høje krav til materiale og prestige. Mange af vores kunder bliver gang på gang forbløffede, når de ser, hvor lidt det egentlig koster at opgradere deres kontorer med fine og solide stole.

Tre kvalitetsklasser

Både i privaten i det hele taget og på hjemmekontoret giver chefstolen "Home-Office" kontoroplevelsen et ryk opad. Den er lavet til at sidde i op til fire timer om dagen. Til mere professionel brug er vores "Profi Office"-klasse perfekt egnet til en gennemsnitlig belastning på op til otte timer om dagen. Disse stole er kendetegnet ved lang levetid og ergonomi. Endelig er der vores "High End"-modeller, som er topproduktet med de højeste krav til kvalitet og udseende.

Hvilket udstyr er det fornuftigste?

Den optimalt udstyrede chefstol kan indstilles efter din statur. Også når det gælder indstilling af højde, er mekanikken tilpasset din kropsvægt. En fornuftig stol har bløde Softpad-belægning på armlænet, understøtter det naturlige lændesvaj og en hovedstøtte – eventuelt integreret i ryglænet.

Materialevalg

Materialet i chefstolen er et andet vigtigt kendetegn. Man kan kende ægte læder på prisen, men også på holdbarhed og komfort. Siddemøbler i kunstlæder er til at betale og nemme at vedligeholde.

Modeller af vævet stof er oppe i tiden, da materialet er åndbart og giver et moderne look. Derfor ser man ofte et ryglæn af vævet stof kombineret med et sæde af kunstlæder eller af ægte læder.