Nogle gange er en konventionel kontorstol bare ikke længere nok. Folk med høj kropsvægt, høj statur eller andre høje krav til betrækkets slidstyrke kan gøre gode fund i denne kategori. Kontorstole til særligt høj belastning (120-200kg), større personer eller 24 timers brug. Få flere oplysninger om stole til høj belastning.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

Kontorstole – ganske enkelt ergonomisk korrekt

Moderne kontorstole sigter efter at give folk optimal siddekomfort. Men der er altid særtilfælde – i denne kategori har vi samlet en række skræddersyede løsninger.

Personer over 190 cm høje har ofte problemer med at finde en passende kontorstol. Hos buerostuhl24 har vi drejestole og chefstole, som også passer til personer, der er højere end 200 cm. Også dem med høj kropsvægt kan gøre et fund, da vi fører en række tunglaststole. De er særligt robuste i bygningen og giver dermed højeste sikkerhed. Samtidig har de en dimensionering, der gør, at man ikke føler sig klemt i det daglige arbejde.

Desuden har vi kontormøbler til skiftearbejde lavet af særligt slidstærkt stof og med mekanik af høj kvalitet.

Personer med høj kropsvægt

De fleste af vores kontorstole og chefstole er lavet til at holde til en vægt på op til ca. 110kg. Kraftige personer finder god og bekvem plads i vores såkaldte tunglaststole. Her er både stolemekanikken og polstringen lavet til at modstå ekstra belastning. På den måde sikrer vores XXL-stole høj komfort og samtidig den bedst mulige sikkerhed.

Pas godt på ryggen

Undersøgelser viser, at det rigtige valg af stol har enorm betydning. Det moderne "kontormenneske" sidder ned i op til otte timer om dagen. Vælg et kvalitetsprodukt, så du ikke unødigt belaster ryg, diskusser og led.