Arbejdsstole til professionel brug forener siddekomfort med funktionalitet og robusthed. Disse siddemøbler er velegnet til laboratoriet, lægepraksis og naturligvis også til klassisk kontorbrug. Hos os kan du finde mange forskellige udformninger af stole: arbejdsstole, barstole med/uden fod-ring samt drejeskamler - stabilt og robust.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Siddevarighed
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Mekanik
Vent venligst?
Vent venligst?

Funktionelle arbejdsstole & -taburetter

Søger du moderne kvalitetsstole til arbejdspladsen? Gå på opdagelse i vores store udvalg:

vores værkstedsstole, laboratoriestole, arbejdstaburetter, siddebolde og ståstøtter sørger for sikre og bekvemme arbejdsvilkår. Betrækket er nemt at tørre af og vedligeholde, forarbejdningen er af høj kvalitet, så du i mange år kan glæde dig over vores produkter. Med mulighed for indstilling af siddehøjden og et bredt fodkors – ofte med integreret fodstøtte – kan du sidde ergonomisk korrekt. På den måde kan man sidde behageligt i mange timer.

Muligheder

Alle vores arbejdsstole kan bruges forskelligt. En god gaveide til kreative venner og bekendte kunne være en rullende taburet til værkstedet. Med ståstøtter kan du gøre messen mere bekvem for dine medarbejdere. En arbejdstaburet med sadel opgraderer frisørsalonens udseende. Få indført en ergonomisk korrekt måde at sidde på i din lægepraksis eller i laboratoriet. Eller skån dig selv og ryggen ved de huslige opgaver i hjemmet.

Mulighederne er mange. Det er bare om at slå til.