Søg i vores store varesortiment, og indret din arbejdsplads nemt og med få klik. Hos buerostuhl24 finder du ergonomiske kontormøbler: alt fra skriveborde, reoler og skuffeelementer på hjul til individuelle computerborde eller skriveborde af træ eller også børneskriveborde og reoler.
Pris i kr
filter
Højde i cm
Farve
Materiale
Bæreevne op til
Rating
filter
Armlænshøjde
Garanti
Vent venligst?
Vent venligst?

Kontormøbler – arbejd afslappet og effektivt

Mange mennesker opholder sig mange timer om dagen på arbejdspladsen. Det gør det vigtigere at udformningen er ergonomisk, understøtter et behageligt arbejdsklima, og efterlader dig efter en lang arbejdsdag så afslappet som muligt efter fyraften. En kontorstol, der skåner ryggen, hører med i lighed med et passende skrivebord – evt. med intelligent tilbehør, såsom udtræk til tastatur, indstillelige hylder til at lægge fra på eller integreret kabelføring.

Opbevaring skaffer du med mobile rullecontainere, dokumentreoler og skabe til indretning af kontoret. Gå på udkig i vores store sortiment, og indret din arbejdsplads enkelt og med få klik. Hvis du ikke finder kontormøbler “som stangvare”, skulle du kaste et blik i vores systemmøbelkatalog!

Rådgivning om dit nye kontor

Hvis du netop er ved at planlægge dit nye kontor, hjælper vi dig gerne med det! Passer det ønskede skrivebord? Er der stadig plads til en rullecontainer, eller bestemmer man sig hellere til en underbordsløsning? Spørgsmål på spørgsmål. For at kunne tilpasse udkastet absolut optimalt efter dine behov, har vi udviklet et kort spørgeskema, ved hjælp af hvilket du let kan vise os, hvad dine ønsker er.