Art. nr.: 736100
INSTRUCTOR T - XXL drejestol Sort / Titan
hjh OFFICE
Siddehøjde, justerbar
Armlænshøjde - justerbar
Egner sig til det professionelle kontor
Vippefunktion
360° billede af artiklen INSTRUCTOR T - XXL drejestol
Touch 360°
INSTRUCTOR T - XXL drejestol Sort / Titan
 • XL stol af høj kvalitet
 • Velegnet til en kropsvægt op til 220 kg
 • Komfortable Kombination aus atmungsaktivem Netzrücken und Kunstledersitz
3203 kr
Inkl. moms - fri fragt
Vælg Farve:
På lager
Levering om 5–10 arbejdsdage
Gratis levering til kantsten.
Beskrivelse

Især høje eller kraftige mennesker finder det ofte svært at finde den rigtige kontorstol, fordi de fleste skrivebordsstole ikke er skræddersyet til deres specifikke behov. Men hvad skal man gøre hvis en normal stol ikke er nok, fordi man har et par kilo mere end flertallet? Intet problem, for vores INSTRUCTOR T løser dette. Den giver plads nok, uden at ofre komfort og kvalitetsmaterialer. Den komfortable polstring giver dig mulighed for at sidde komfortabelt i mange timer. Det ergonomisk formede ryglæn er betrukket med luftigt netmateriale og understøtter den korrekte siddestilling. Takket være den integrerede lændestøtte, føler du dig godt udhvilet og fit, selv efter en lang dag på arbejdet. Men ikke kun udstyret er ekstraordinært med en bæreevne på 220 kg, også visuelt er denne kontorstol overbevisende.

 • Den højdeindstillelige ryglæn er betrukket med åndbart mesh. Det sikrer perfekt luftcirkulation på ryggen. Selv på varme dage, sikker denne stol et ekstremt behageligt siddeklima.
 • Die integrierte Lordosenstütze ist in einem Aktionsradius von 5 cm in der Höhe und 6 cm in der Tiefe verstellbar und kann so optimal angepasst werden
 • Målene på det læderbetrukne sæde er generøst dimensioneret og sørger derfor for en ekstremt behagelig siddeoplevelse. Den lækre polstring bidrager også.
 • Besonders praktisch: Die Armlehnen mit Softpad-Polsterung können nach oben geklappt werden, wenn Sie mehr Bewegungsfreiheit benötigen
 • Vippemekanismen - altså mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ??hver bruger.
 • Denne model har en stærkere gasfjeder og ekstremt robust mekanik. Alle komponenter er af høj kvalitet og passer perfekt til hinanden. Det giver en maksimal bæreevne på 220 kg.
 • Stabiles und elegantes Fußkreuz aus titanfarben beschichtetem Stahl
 • Udstyret med belastningsbremsede multifunktionelle hjul til alle gulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

Denne stol kommer med multifunktions-hjul, som er velegnede til tæpper og hårde gulve. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen). Til hårde gulve anbefaler vi at bruge et underlag.

specifikationer
Fabrikant hjh OFFICE
Betræk Polyester / Polyurethan
Farve Sort / Titan
Oplysninger om møbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul til alle gulve
Sæde - højderegulering 46 - 56 cm
Siddebredde 56 cm
Sæde - dybderegulering 52 cm
Ryglæn - højderegulering 63 cm
Armlænshøjde 22 - 26 cm
Bæreevne op til 220 kg
Kropsstørrelsesmål 160 - 200 cm
Produktets vægt 26.5 kg
Garanti 24 måneder
Materiale Kunstlæder/mesh
Mål (H x B x D) 119.0 x 73.0 x 65.0 cm
72 cm
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Vippemekanik
Bedømmelser (4)
I alt
9,1
4x
 
Privat
9,2
1x
 
Erhverv
9,1
3x
Udseende
Materialier/fornemmelse
Ergonomi
Komfort
Pris/ydelse
Anbefaling til andre

Måske du også kunne være interesseret i: