Art. nr.: 736200
INSTRUCTOR II Kunstlæder - XXL drejestol Sort
hjh OFFICE
Siddehøjde, justerbar
Armlænshøjde - justerbar
Egner sig til det professionelle kontor
Vippefunktion
360° billede af artiklen INSTRUCTOR II Kunstlæder - XXL drejestol
Touch 360°
INSTRUCTOR II Kunstlæder - XXL drejestol Sort
 • XL stol af høj kvalitet
 • Velegnet til en kropsvægt op til 220 kg
 • Kraftig polstring
 • Meget robust forarbejdning
3449 kr
Inkl. moms - fri fragt
Vælg Farve:
På lager
Levering om 3–7 arbejdsdage
Gratis levering til kantsten.
Beskrivelse

INSTRUCTOR II – Bedste siddekomfort til stærke personligheder!

Især høje eller kraftige mennesker finder det ofte svært at finde den rigtige kontorstol, fordi de fleste skrivebordsstole ikke er skræddersyet til deres specifikke behov. Men hvad skal man gøre hvis en normal stol ikke er nok, fordi du har lidt på sidebenene eller bare voksede og voksede? Intet problem, for vores INSTRUCTOR II løser dette. Den giver plads nok, uden at ofre komfort og kvalitetsmaterialer. Den komfortable polstring giver dig mulighed for at sidde komfortabelt i mange timer. Det ergonomisk formede ryglæn med integreret nakkestøtte sørger for, at du sidder helt afslappet og undgår spændinger. Men ikke kun udstyret er ekstraordinært med en bæreevne på 220 kg, også visuelt er denne kontorstol overbevisende.

 • Denne model har en stærkere gasfjeder og ekstremt robust mekanik. Alle komponenter er af høj kvalitet og passer perfekt til hinanden. Det giver en maksimal bæreevne på 220 kg.
 • Målene på den kunstlæderbetrukne sidde- og rygflade er generøst dimensioneret og sørger derfor for en ekstremt behagelig siddeoplevelse. Den lækre polstring bidrager også.
 • Vippemekanismen - altså mekanismen eller modstanden, når man læner sig tilbage, justeres med en drejeknap under sædet, så den passer til vægten af ??hver bruger.
 • De polstrede armlæn med kunstlæderstøtter på passer perfekt til det elegante udseende og sikrer ekstra komfort. De kan højdejusteres trinvist og foldes sammen opad, når de ikke bruges. Foden af stål sørger for, at den bliver stående godt og stabilt.
 • Sidde- og rygflade består af dobbelte polsterlag, der tilpasser sig optimalt til kroppen og derudover sørger for en særdeles blød behagelig siddeoplevelse. Ryglæn har desuden en indbygget vulst i lændeområdet, som støtter ryggen på bedste måde og holder den rank, når du sidder i stolen.
 • Mål: højde (total): 135 cm; bredde (total): 78 cm; dybde (total): 80 cm; sædehøjde: 47-57 cm; sædebredde (netto): 54 cm; sædedybde (netto): 52 cm; højde ryglæn: 78 cm; højde armlæn (målt fra sædet): 21-25 cm; diameter af fodkryds: 74 cm; bæreevne (maks.): 220 kg; diameter af hjul: 65 mm; diameter af spindel: 11 mm. * Alle mål er i ubelastet tilstand.
 • Udstyret med belastningsbremsede multifunktionelle hjul til alle gulve. Derfor ruller stolen kun med belastning. I ubelastet tilstand bremses hjulene for at undgå, at den ruller væk utilsigtet.

Oplysning om samling

Denne vare leveres adskilt.
Samlingen klares med få og enkle trin.
Gasfjedre, fodstøtter mv. skal selvfølgelig ikke samles.

Oplysninger om møbelhjul

Denne stol kommer med multifunktions-hjul, som er velegnede til tæpper og hårde gulve. Vi beder om din forståelse for, at det ikke er muligt at udskifte hjulene før forsendelsen af logistiske årsager (medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen). Til hårde gulve anbefaler vi at bruge et underlag.

specifikationer
Fabrikant hjh OFFICE
Betræk 100% polyurethan
Farve Sort
Oplysninger om møbelhjul inklusive 11 mm x 60 mm multifunktionshjul til alle gulve
Sæde - højderegulering 47 - 57 cm
Siddebredde 54 cm
Sæde - dybderegulering 52 cm
Ryglæn - højderegulering 78 cm
Armlænshøjde 21 - 25 cm
Bæreevne op til 220 kg
Kropsstørrelsesmål 160 - 200 cm
Produktets vægt 24.7 kg
Garanti 24 måneder
Materiale Kunstlæder
Mål (H x B x D) 135.0 x 78.0 x 80.0 cm
OKSE cm
Siddevarighed 8 timer
Mekanik Vippemekanik
Bedømmelser (5)
I alt
8,3
5x
 
Privat
8,3
5x
 
Erhverv
-
Udseende
Materialier/fornemmelse
Ergonomi
Komfort
Pris/ydelse
Anbefaling til andre

Lone Søndergård Schjøtt fra den 28.07.2019 til den INSTRUCTOR II Kunstlæder - XXL drejestol Sort:
Hurtig levering og ser ud som en dejlig stol MEN .....har ikke kunnet samle den da alle skruerne mangler...øvøv.


Måske du også kunne være interesseret i: